زیبایی و سلامت

بهترین جراح سینه در تهران را بشناسید

  • اگر قصد دارید با قرار گرفتن تحت یکی از جراحی های سینه از قبیل پروتز سینه ، لیفت سینه یا ماموپلاستی ، شکل ظاهری سینه هایتان را بهبود بدهید حتماً لازم است یک جراح سینه را برای این کار انتخاب کنید که از کیفیت کار او اطمینان داشته و با او احساس راحتی کنید. بهترین راه برای تحقق این هدف این است که برای شرکت در یک جلسه مشاوره ، وقت بگیرید و در طول جلسه ، درباره دغدغه ها ، ایده ها و انتظارات تان از جراحی صحبت کنید. جراح به صحبت های شما در خصوص دغدغه هایتان در ارتباط با بدشکلی سینه ها گوش می دهد و با اهداف شما نیز آشنا می گردد. او وضعیت فعلی تان را بررسی کرده و مهم تر از همه ، به سوالات شما پاسخ می دهد. اگر دقیقاً نمی دانید که در طول این جلسه ، باید چه سوالاتی از پزشک خود بپرسید تا با اطمینان ، بهترین جراح سینه در تهران را پیدا کنید ، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.

    از جراح خود درباره بورد تخصصی بپرسید:

    داشتن بورد تخصصی به این معنی است که جراح دوره های آموزشی و الزامات آموزشی مورد نیاز برای برخورداری از ظرفیت و دانش لازم در خصوص زمینه یا حوزه پزشکی مورد نظر را دریافت کرده و کلیه تست هایی را که ثابت می کند او از توانایی لازم برای انجام پروسیجرها به شکلی موفقیت آمیز و بی خطر برخوردار است ، پشت سر گذاشته است.

    از پزشک در خصوص مدت زمانی که به انجام جراحی سینه مشغول بوده است ، سوال کنید:

    مانند هر حرفه دیگری جراحان سینه نیز هر قدر تعداد جراحی های موفقیت آمیز بیشتری در این حوزه انجام داده باشند ، طبیعتاً مهارت بیشتری کسب کرده اند. با انتخاب جراحی که مدت زیادی از عمر کاری و حرفه ای خود را صرف این شاخه تخصصی کرده است ، بدون شک می توانید این انتظار را داشته باشید که نتیجه بهتری عایدتان خواهد شد.

    از جراح بپرسید که در طول سال ، چه تعداد جراحی سینه ای که شما قصد انجام آن را دارید ، انجام می دهد:

    وقتی جراحی را انتخاب می کنید که جراحی های او بیشتر بر روی پروسیجرهای مربوط به سینه متمرکز شده است ، طبیعتاً می توانید انتظار نتیجه بهتری را داشته باشید. به این ترتیب مطمئن می شوید که جراح منتخب شما از مهارت و تجربه بالایی برخوردار بوده و نتیجه فیزیکی بهتری به دست خواهید آورد.

    از جراح خود درباره هزینه جراحی سینه بپرسید:

    یکی از رایج ترین دغدغه های داوطلبین در جراحی پلاستیک به هزینه جراحی مربوط می شود. هر چند رقم های تخمینی برای این جراحی ها اعلام می شود ولی قیمت دقیق هر پروسیجر ، متفاوت بوده و بر حسب فاکتورهای مختلفی از قبیل متریال ( نوع ایمپلنت استفاده شده در پروتز سینه ) و نیز دامنه اصلاحات مورد نیاز ، متغیر می باشد. شما می توانید در طول جلسه مشاوره ، در خصوص هزینه جراحی تان نیز از پزشک اطلاعات دقیقی دریافت کنید.

    گالری عکس های قبل و بعد از عمل را ببیند:

    مشاهده نمونه کارهای جراح می تواند ایده های خوبی را در خصوص سطح مهارت جراح در پروسیجر مورد نظر ارائه داده و به شما کمک کند تا تصویری از نتیجه جراحی را در ذهن تان تجسم کنید. هر چند بسیاری از جراحان آرشیو عکس های قبل و بعد از عمل را در وب سایت های خود در دسترس قرار می دهند ولی جراح بالقوه شما ، در طول جلسه مشاوره ، با نشان دادن عکس های بیشتر و توضیح درباره آنها ، اطلاعات ارزشمندتری را در اختیارتان قرار خواهد داد که می تواند در پروسه تصمیم گیری بسیار مفید واقع شود.

    از جراح خود در خصوص محلی که قرار است جراحی تان انجام شود ، بپرسید:

    پروسیجر جراحی سینه در بیمارستان ، مرکز جراحی یا کلینیک انجام می شود. دربافت اطلاعات بیشتر در خصوص محل جراحی می تواند به شما در انتخاب یک مکان مناسب کمک کند. یک جراح بیمار محور ، مکانی را به بیمار خود جهت اجرای جراحی پیشنهاد می دهد که مجهز به بروزترین امکانات پزشکی بوده و رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در آن هم راستا با استانداردهای کلاس جهانی پیش می رود.

    بهترین جراح سینه ، در خصوص همه فازها از جمله ریکاوری به بیمار اطلاع رسانی می کند:

    یکی دیگر از دغدغه های بیمارانی که قصد دارند تحت جراحی سینه از جمله پروتز یا لیفت سینه در تهران قرار بگیرند ، دوره ریکاوری شان است. یک جراح سینه خوب ، دستورالعمل های قبل و بعد از جراحی را به طور کامل و متناسب با نیازهای بیمار ، در اختیار او قرار می دهد. وی پلن پروسیجر را به گونه ای ترسیم می کند که دوره ریکاوری ، برای بیمار به شکلی هموار سپری شده و در نهایت ، نتیجه ای که بیمار انتظار آن را داشت ، محقق شود.

    یک جراح سینه خوب ، درباره عوارض جانبی به بیمار اطلاع رسانی می کند :

    هر چند هر سال ، پروسیجرهای زیبایی بیشتر و بیشتر در حال تبدیل شدن به فرایندهایی بی خطر هستند ولی نهایتاً به دلیل تهاجمی بودن ماهیت آن ها ، عوارضی به همراهشان خواهد بود. جراح بالقوه شما که ایمنی و سلامت بیمار برای او در الویت قرار دارد ، با هدف آگاهی رسانی به بیمار ، در خصوص عوارض جانبی این پروسیجر ، با بیمار خود صحبت می کند. این کار از دو جهت مفید است. اول اینکه بیمار به حساسیت جراحی بیشتر پی می برد و درک می کند که برای در امان ماندن از عوارض ، لازم است دقت عمل خود را در انتخاب جراح بالاتر ببرد و دوم اینکه با نگاهی آگاهانه تر قدم به مسیر جراحی می گذارد و در صورت مواجهه با یک عارضه ، آن را به شکل بهتری مدیریت می کند.

    منبع : دکتر رجب پور

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    16 − 9 =

    دکمه بازگشت به بالا