خانه و سبک زندگی

نکاتی که پیش از خرید تابه وک باید بدانید

  • آشپزی با یک رای سریع و آسان است. این صدا آنقدر معطر و لعاب دار در آشپزخانه ایجاد می کند که احساس سرآشپز را در فرد ایجاد می کند. با ما بمان.

    تاریخچه وک

    تابه واک یکی از قدیمی ترین ظروف آشپزی چینی است که سابقه چند هزار ساله دارد. در زبان ماندارین ، کو را “کو” می نامند. چینی ها از وان ها برای انواع روش های آشپزی ، از سرخ کردن تا بخارپز استفاده می کردند و آشپزخانه های بدون گلدان آنها مطمئناً چیزی نداشتند. اما باستان شناسان مطمئن نیستند که واک اختراع چینی بوده است. این احتمال وجود دارد که چینی ها ایده ووک را از فرهنگ دیگری اقتباس کرده باشند ، همانطور که در هند و آسیای جنوب شرقی رایج بود و به عنوان “والی” شناخته می شد و به عنوان “کوالی” شناخته می شد. حتی بعید نیست که چینی ها کلمه “ko” را برای wok از “koali” گرفته باشند.

    اما به نظر شما هدف از اختراع ماهیتابه های وک چه بوده است؟ برخی از تحلیلگران تاریخ آشپزی معتقدند که ووک برای پخت سریع و صرفه جویی در سوخت اختراع شده است. برخی دیگر معتقدند که هدف از اختراع ظرف پخت سریع و آسان بوده است. از آنجا که صفر تا صد غذا در خود فر پخته می شود ، نیازی به خیساندن سایر ظروف به طور همزمان نیست. هدف این اختراع هرچه باشد ، آنقدر به یک دستگاه همه کاره تبدیل شد که این روزها در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

    انواع وک

    پس از انتشار در نقاط مختلف جهان ، انواع مختلفی پیدا کرد و به عبارت دیگر به روز شد. ما در مجموع سه نوع رای داریم:

    ۱. وک‌های تَه‌گِرد

    وک های ته گرد

    لوله های خلاء ، همانطور که از نامش مشخص است ، لوله های گرد هستند. حتماً برای شما این سوال پیش آمده است که چگونه می توان این مصوت ها را با ته گرد آنها کنترل کرد. در گذشته از اجاق گاز برای پخت و پز استفاده می شد.

    این مدل ها هنوز در دسترس هستند ، اما نمی توان از آنها با گاز برقی استفاده کرد ، زیرا گرما را به عنصر باز می گردانند و می توانند به گاز آسیب برسانند. در اجاق های غیر برقی نیز بهتر است از پایه های حلقه ووک برای شل کردن آنها استفاده کنید.

    ۲. وک­های ته‌صاف

    بررسی وک های ته صاف

    این واکه ها بر خلاف شکل اصلی مصوت های چینی صاف هستند. اما مانند کرکس ، دیوارهای آنها گرد و بلند است و دهانه وسیعی دارد. آنها می توانند با انواع گاز استفاده شوند.

    3. وک های برقی

    جاروبرقی های برقی خود دارای پایه حرارتی هستند و شما فقط باید آنها را به برق متصل کنید. این بدان معناست که دیگر نگران گاز کشیدن آنها یا جستجوی پایگاه های نگهدارنده نباشید.

    معرفی وک های الکتریکی

    شکل دسته

    صداها از نظر شکل دسته به دو نوع تقسیم می شوند:

    حروف صدادار دسته کوتاه: این مصوت ها دارای دسته های کوچک در کناره ها هستند. اکثر جاروبرقی ها این شکل را دارند و مانند جاروبرقی های قدیمی دو دسته جانبی کوچک دارند.

    حروف صدادار دسته بلند: این مصوت ها دارای یک دسته بلند در یک طرف و یک دسته کوچک کمکی در طرف دیگر هستند. دسته بلند این مصوت ها کنترل آنها را در حین کار آسان می کند.اگر آشپز هستید و می دانید چگونه غذا را با حرکت دادن ووک هم بزنید ، قطعاً دسته بلند این فتیله ها به کارتان می آید. آنها همچنین به طور کلی از کلمه “تفسف” در یک دسته بزرگ استفاده می کنند.

    جنس

    انواع مختلف رای وجود دارد و ما مزایا و معایب هر نوع را توضیح می دهیم.

    ۱. کربن استیل

    بیشتر جاروبرقی ها از فولاد کربنی ساخته شده اند که یک ماده نسبتا ارزان و سبک وزن است. فولاد کربنی به سرعت و به طور یکنواخت گرم می شود و دوام بالایی دارد. اما فراموش نکنید که نذر این جنس باید حداقل دو میلی متر ضخامت داشته باشد.

    این موم ها می توانند چکش های دست ساز باشند. این بدان معناست که صنعتگر تیغه نازک فولاد کربنی را به صورت دستی با یک ابزار واکه ای خاص شکل می دهد. لطفاً توجه داشته باشید که این واکه های دست ساز اغلب کیفیت پایینی دارند و به دلیل درجه حرارت بالا شکل خود را از دست می دهند. مهمتر از همه ، غذا به طور مساوی در داخل آنها گرم نمی شود. اما کوپن های چند لایه دست ساز بهتر است. کوپن های فولادی کربنی همچنین دارای نوع ماشین ضخیم تر و با کیفیت تر هستند.

    2. چدن

    وک چدنی

    وان های چدنی رسانایی حرارتی خوبی دارند ، اما می دانید که چدن یک ماده سنگین است و کمی طول می کشد تا گرم شود. چدن گرمای بیشتری نسبت به فولاد کربنی حفظ می کند و گرما را به طور مساوی بهتر توزیع می کند. توجه داشته باشید که چدن بعدها با تغییرات دما سازگار می شود و مدتی پس از خارج شدن از آتش داغ می ماند.

    کوپن های چدنی را می توان به دو دسته تقسیم کرد:

    گلدان های چینی چدنی – این گلدان ها دارای دیواره چدنی نازک هستند و خیلی سریع گرم می شوند. بنابراین ، با این حروف صدادار ، بهتر است در مصرف سوخت صرفه جویی شود. ضخامت دیواره این سوراخ ها معمولاً از 3 میلی متر تجاوز نمی کند و بنابراین سبک هستند اما از نظر اندازه آسیب پذیر هستند. علاوه بر این ، آنها ارزان تر هستند زیرا از مواد کمتری در ساخت آنها استفاده می شود.

    گلدان های چدنی مدل وسترن: ضخامت دیواره این رذایل تقریباً سه برابر ضخامت گلدان های چینی است. بنابراین آنها سنگین تر هستند و زمان بیشتری طول می کشد تا برای یک ماهیتابه داغ آماده شوند.

    3. فولاد ضد زنگ

    وان های فولادی ضد زنگ به روغن بیشتری احتیاج دارند زیرا غذا به طور کلی به آنها می چسبد. می توانید بعد از هر بار استفاده از این جاروبرقی ها را با سیم ماشین ظرفشویی بشویید تا تازه شوند.

    4. سطوح نچسب

    روکش های نچسب هم داریم. غذاهای روکش های نچسب مانند تفلون طعم و کیفیت کاملاً تابه های تمام فلزی را ندارند و بافت مورد انتظار از غذای سوس وید را ایجاد نمی کنند.

    عملیات آماده‌سازی وک برای استفاده

    وان های فولادی کربنی یا چدنی باید قبل از اولین استفاده آماده شوند. اما چگونه؟

    ابتدا اسکراب را با ویسکی و مایع ظرفشویی کاملاً بشویید. سپس چند لحظه صبر کنید تا آب چکه کند.

    حالا ووک را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. این باعث خشک شدن ووک می شود و به زودی رنگ خاک از روشن به تیره تغییر می کند. این کدورت کاملا طبیعی است و جای نگرانی نیست.

    به محض شروع دود ووک ، 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز به آن اضافه کنید. می توانید از هر روغنی که نقطه دود بالایی دارد استفاده کنید.

    سپس روغن را برگردانید و یک یا دو تکه زنجبیل تازه و کمی پیاز خرد شده به آن اضافه کنید.این مواد را اضافه کنید تا بوی مطبوعی ایجاد شود و به روغن کاری دیوارها کمک کند.

    با یک کاردک تمام مواد داخل مخزن را بچرخانید تا دیوارها چرب شوند. فقط به خاطر داشته باشید که باید مدام هم بزنید تا مواد سریع نسوزد.

    وقتی مواد تقریبا نصف سوخت ، آنها را از فر خارج کنید.

    ووک را زیر آب جاری بشویید. برای از بین بردن غذای گیر کرده می توانید از ماشین ظرفشویی استفاده کنید. اما از مایع ظرفشویی استفاده نکنید.

    سپس ، هنگامی که آب چکه کرد ، موم را به حرارت متوسط ​​برگردانید و به محض خشک شدن کامل آن را از روی حرارت بردارید.

    پس از سرد شدن ووک ، حدود 1 قاشق غذاخوری روغن آشپزی را به آرامی با یک تکه کاغذ آشپزخانه روی تمام سطوح داخلی بمالید. مراقب باشید دستانتان نسوزد.

    با انجام این مراحل ، ووک آماده استفاده است. هر بار که با جاروبرقی می پزید ، روغن مورد استفاده در اثر حرارت به پلیمرهایی تجزیه می شود که منافذ میکروسکوپی سطح فلز را پر کرده و خلاء را نچسب می کند. در حقیقت ، کیفیت فولاد کربنی و چدن به دلیل استفاده مکرر افزایش می یابد.

    نکته پایانی

    در نهایت ، بد نیست در مورد خدمات خود اظهار نظر کنید. این حروف صدادار مخصوصاً برای پخت غذاهایی که باید بخارپز شوند مفید است. بنابراین می توانید انواع بیشتری از غذا را با یک دستگیره درب بپزید.

    در نهایت ، اگر شما رشته فرنگی خوار هستید و به پخت غذاهای شرق آسیا علاقه دارید ، با خیال راحت ووک بخرید. البته نمی توان گفت ووک یک وسایل ضروری آشپزخانه است ، اما به دلیل سرعت پخت و تنوع غذاهایی که می توان در آن پخت ، احتمالاً یکی از غذاهای آشفته غذا در آشپزخانه شما

    میانگین امتیازات ۳ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک + 13 =

    دکمه بازگشت به بالا