مادر کودک

انواع وان نوزاد و نکات مهمی که باید پیش از خرید وان نوزاد بدانید

  • هنگام شستن کودک ، ممکن است نگران لغزش و آسیب دیدن او باشید. همچنین ممکن است نگران دمای آب خیلی گرم یا خیلی سرد نباشید. یک راه ساده برای کنار آمدن با این نگرانی ها در مورد شستن کودک وجود دارد و آن خرید وان مناسب برای او است. به این ترتیب لحظات شستشوی کودک بسیار دلپذیر و مطلوب خواهد بود.

    انواع وان نوزاد

    نوزادان را نباید در وان بزرگسالان غسل داد. نگه داشتن کودک روی آب هنگام شستن سر و بدن بسیار دشوار است و هر لحظه ممکن است از دست شما خارج شود و زندگی او در معرض خطر باشد. همچنین ، این روش برای شستن کودک ، حتی اگر بدون اتفاق بدی انجام شود ، در پایان ، ممکن است به کمر و زانو درد مبتلا شوید. اما به جای اینکه این همه دردسر را پشت سر بگذارید ، از بازار یک وان مناسب برای کودک خود بخرید و او را به آرامی بشویید.

    در حال حاضر 7 نوع حمام کودک در بازار وجود دارد:

     

    ۱. وان حمام استاندارد نوزاد

    وان حمام استاندارد نوزاد

    این نوع وان بسیار ساده و بدون تزئینات حاشیه ای است که معمولاً از سایر وان ها ایمن تر است. وان های بسیار کوچکتری از این نوع وجود دارد که می توانید به راحتی درون سینک ظرفشویی قرار دهید و کودک خود را بشویید. همچنین برخی از وان ها به گونه ای طراحی شده اند که می توانید کودک را برای مدتی روی آن قرار دهید. برخی از وان های استاندارد به بند متحرک مجهز هستند و می توانید از آن با پارچه یا تور محکم استفاده کنید تا کودک را سر جای خود نگه دارید. این وان بهترین نوع برای نوزادان تازه متولد شده تا دو سال است.

    وقتی کودک آنقدر بزرگ شد که خودش بنشیند ، می توانید برای او یک وان پلاستیکی بزرگتر بخرید و هنگام استحمام او را در وان بزرگسالان قرار دهید.

    ۲. وان حمام قابل تبدیل نوزاد

    وان حمام قابل تبدیل نوزاد

    با بزرگتر شدن کودک می توانید اندازه این وان را تغییر دهید. این وان کاملاً با موقعیت کودک قابل تنظیم است و می توانید از آن در تمام مراحل کودک خود استفاده کنید.

    ۳. وان حمام تاشدنی نوزاد

    این وان ها برای افرادی که فضای زیادی در خانه ندارند مناسب است. به راحتی می توانید این نوع وان را تا بزنید و در فضای کمی نگه دارید. وان تاشو برای افرادی که در آپارتمان های کوچک زندگی می کنند ایده آل است. این وان ها حتی به قلاب مجهز شده اند که می توانید پس از جمع شدن ، آنها را به دیوار یا پشت حمام آویزان کنید.

    ۴. وان حمام بادی

    وان حمام بادی

    حمام هوای کودک همچنین برای خانه های کوچک و البته مسافرت مناسب است. در بسیاری از این وان ها قلاب هایی وجود دارد که می توان آنها را در فضای باز آویزان کرد تا خشک شوند. مطمئناً مشکل این نوع حمام این است که هر وقت بخواهید کودک خود را حمام کنید ، باید وان را باد کنید که این ممکن است کمی طول بکشد. در واقع ، اگر فضای کافی در خانه وجود دارد ، وان بادی خریداری نکنید. این حمام ها بیشتر مناسب سفر هستند.

    ۵. وان حمام لوکس نوزاد

    وان حمام لوکس نوزاد

    این نوع حمام در آبگرم باعث می شود شما احساس کودک بودن کنید. وان مجهز به لوازم خانگی ، جت های موتوری است که آب را برای ماساژ بدن به وان پمپ می کند و یک سر دوش کوچک دارد. همچنین دارای ارتعاشات آرام بخشی است و کودک عاشق شنا زیاد است. این حمام ها معمولاً سنگین تر از حمام های معمولی هستند و باتری کار می کنند.

    ۶. وان حمام ایستاده نوزاد

    به لطف قاب های محکم این نوع وان ها ، می توانید کودک خود را تا قد بلند کرده و بدون خم شدن از وان بشویید.

    ۷. وان حمام سبدی

    وان حمام سبدی

    این وان بیشتر شبیه یک سبد است و از پلاستیک ساخته شده است ، بنابراین باید کودک خود را در حالت نشسته قرار دهید. این حمام برای نوزادان تازه متولد شده مناسب نیست و فقط برای نوزادانی است که می توانند بنشینند.

    بهترین ویژگی‌های وان حمام نوزاد

    در حالی که برخی از عملکردها مهم نیستند ، آنها می توانند حمام کردن نوزادان را راحت و راحت کنند. برخی از این ویژگی ها در زیر شرح داده شده است.

    سنجش دمای آب

    بسیاری از وان ها دارای نوارهایی هستند که وقتی آب در وان بسیار گرم است تغییر رنگ می دهند. بعضی از حمام ها دارای گیج دما نیز هستند. به گفته کارشناسان ایمنی کودکان ، دمای آب در حدود 37 درجه سانتیگراد برای نوزادان مناسب است. البته می توان دما سنج را در حدود 48 درجه تنظیم کرد تا آب خیلی گرم نشود.

    برای جلوگیری از سوختگی ، حتی اگر وان مجهز به دماسنج باشد ، قبل از فرو بردن کودک در آب ، درجه حرارت آب را با آرنج یا مچ بررسی کنید ، تا کودک به طور تصادفی در آب گرم قرار نگیرد. اگر وان فاقد دماسنج است ، می توانید یک دماسنج خریداری کرده و از آن برای کنترل درجه حرارت در وان استفاده کنید.

    وان حمام لبه‌دار

    در سینی های با ضربه گیر نگه داشتن کودک در آغوش راحت تر است. البته توجه داشته باشید که وان دارای لبه های مستقیم باشد تا پوست کودک شما خراشیده نشود. همچنین در حالی که وان کودک در آن است ، وان را جابجا نکنید.

    سطح نسبتا زبر

    وقتی بدن کودک کف است ، به راحتی از دست شما می لغزد. بنابراین برای او یک وان غیر لغزنده بخرید. البته هرگز از کف برای حمام کودک استفاده نکنید. کودک شما ممکن است کف را بشکند یا گاز بگیرد و آن را ببلعد.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × پنج =

    دکمه بازگشت به بالا