مادر کودک

نکاتی که باید هنگام خرید کفش بارداری بدانید

  • مادر باردار تغییراتی مانند افزایش وزن ، تغییر شکل و بزرگ شدن بدن را تجربه می کند که منجر به تغییر اندازه لباس و کفش می شود. این تغییرات نه تنها نحوه راه رفتن شما را تغییر می دهد ، بلکه در تورم و درد پاهای شما نیز تأثیر بسزایی دارد و مادر را مجبور می کند به دنبال کفش مناسب بارداری باشد.

    در این مقاله با رعایت نکات مهم و کارآمد به مادران باردار کمک می کنیم تا کفش های بارداری مناسب و راحتی خریداری کنند.

    نکات مهم در خرید کفش بارداری مناسب

    همانطور که می دانید به دلیل تغییر اندازه و افزایش وزن ، پاها متورم می شوند و اگر در دوران بارداری کفش مناسب نپوشید ، علاوه بر درد پا در گردن ، کمر و لگن ، با مشکل روبرو خواهید شد. بنابراین ، تورم و درد در پاها در دوران بارداری نعمت بزرگی نیست که می توان با انتخاب کفش مناسب به دست آورد.

     سایز کفش را بزرگ‌تر از سایز اصلی پا انتخاب کنید

    خرید کفش بارداری مناسب

    بیشتر زنان باردار پاهای متورم و بزرگتری دارند. بنابراین ، یک کفش مناسب در دوران بارداری کفشی است که یک تا دو اندازه از اندازه اصلی پا بزرگتر باشد. در این حالت هیچ فشاری به پا وارد نمی شود و انگشتان پا به خصوص انگشت پا به کناره های کفش برخورد نمی کند. در نتیجه ، پا احساس راحتی بیشتری می کند.

     کفش‌ مناسب قوس پا انتخاب کنید

    ویژگی دیگر کفش راحت و راحت بارداری کفش های متناسب با قوس و مچ پا است. در واقع ، این کفش ها باعث می شوند پا راحت تر باشند. نه تنها از درد مفاصل جلوگیری می کند ، بلکه اگر از آن رنج می برید آن را کاهش می دهد.

     کفش‌های رویه دار استفاده کنید

    ویژگی مهم دیگری که در هنگام خرید کفش بارداری باید به آن توجه کرد ، کف کفش است. پوشیدن کفش های پاشنه بلند حتی بعد از سه ماهه اول بارداری بسیار راحت و بدون دردسر است. کفش های پاشنه بلند گزینه خوبی برای استفاده درست در زمانی است که شکم مادر بزرگ شده و به سختی خم می شود. به دلیل شکل این کفش ها ، می توانید به راحتی آن ها را بپوشید.

     کفش پاشنه‌ بلند نپوشید

    کفش پاشنه‌ بلند

    بسیاری از خانم ها به دلیل زیبایی و استایل شیک ، کفش پاشنه بلند را دوست دارند. اما پوشیدن کفش پاشنه بلند در دوران بارداری کاملاً اشتباه است. با افزایش اندازه بدن و افزایش وزن ، مرکز ثقل بدن نیز تغییر می کند. به همین دلیل ، اگر در گذشته می توانستید به راحتی راه بروید یا سریع راه بروید ، در دوران بارداری نمی توانستید به همین سرعت راه بروید و راه بروید.

    عضلات و مفاصل پاها در دوران بارداری بیشتر شل می شوند. رباط های پا در دوران بارداری بسیار حساس هستند و هنگامی که کفش پاشنه بلند می پوشید ، فشار زیادی به مچ پا و پا وارد می شود. این ممکن است باعث زمین خوردن شما شود. ضربه ای که مادر باردار به جنین وارد می کند ممکن است منجر به مرگ وی شود. بنابراین بهتر است با پوشیدن کفش پاشنه بلند این عارضه را بدتر یا شدیدتر نکنید.

     پاشنه کفش نهایتا ۵ سانتی‌متر باشد

    اگر می خواهید در دوران بارداری کفش پاشنه بلند بپوشید ، بهتر است کفشی بپوشید که پاشنه آن 5 سانتی متر و انگشت شست پا داشته باشد. به هیچ عنوان نباید پاشنه کفش تیز باشد زیرا فشار زیادی به مچ پا و رباط های پا وارد می کند. این قد پاشنه تا حدودی قابل قبول است و می تواند هنگام راه رفتن تعادل بهتری داشته باشد. با این حال ، هنوز احتمال سقوط و آسیب دیدگی وجود دارد.

     از کفی طبی، استفاده کنید

    کفی طبی

    برخی از مادران باردار کف پا صاف و بدون انحنا و قوس دارند. به طور معمول ، صافی کف پا باعث کمر درد و گردن درد می شود. این دردها در دوران بارداری افزایش می یابد. بنابراین اگر نتوانستید کفشی متناسب با قوس پای خود پیدا کنید ، بهترین راه حل خرید کفشی است که زیر آن کمی قوس دار باشد. در غیر این صورت می توانید داخل کفش خود کفی قرار دهید.

     کفشی که نوک پهن دارد، خریداری کنید

    معمولاً کفش های زنانه نوک تیز است. در واقع قسمت جلوی پا ، جایی که انگشتان پا در آن قرار دارند ، تیز و زاویه دار طراحی و دوخته می شود.

    اگر در دوران بارداری از این مدل کفش ها استفاده کرده اید ، بهتر است در دوران بارداری کفش هایی با جلو باز جایگزین آنها کنید. این مدل کفش از خشک شدن انگشتان پا جلوگیری می کند و اجازه می دهد خون به خوبی در پا جریان یابد.

    کفش‌های راحتی مثل صندل انتخاب کنید

    داشتن یک جفت کفش راحت که هم زیبا باشد و هم به روز ، نیاز به کمی سلیقه و دقت دارد. پوشیدن صندل به پاهای شما امکان نفس کشیدن می دهد. فشاری که به دلیل افزایش وزن و بزرگ شدن جنین تحمل می کنید با پوشیدن صندل بسیار کاهش می یابد. از آنجا که دیگر پاشنه وجود ندارد ، پای شما آزادی عمل بیشتری دارد و از کف کفش به انگشتان پا فشاری وارد نمی شود.

     

    در خانه از پاپوش استفاده کنید

    ممکن است فکر کنید فقط هنگام بیرون رفتن باید کفش مناسب بپوشید. اما اینطور نیست! پاهای شما همچنین هنگام حضور در خانه نیاز به توجه و مراقبت دارند. دمپایی بسیار راحت ، سبک ، زیبا و جادار است. با پوشیدن آنها ، به خصوص اگر در فصل سرما هستید ، هم پاهایتان را گرم کرده اید و هم با انجام کارهای روزمره ، احساس خستگی زیادی در پاها نخواهید داشت.

     کفشی از جنس کرباس یا برزنت خریداری کنید

    نکته دیگری که هنگام خرید کفش بارداری باید به آن توجه کنید ، مواد کفش است. کفشی بخرید که به پای شما اجازه نفس کشیدن می دهد. در این حالت پا عرق نمی کند و از راه رفتن با آن احساس راحتی نمی کنید. بهترین ماده برای جلوگیری از تعریق پا بوم و برزنت است. همچنین کفش هایی که قسمت بالا و پهلوهای آن بند است گزینه خوبی برای تعریق نکردن پا است.

     کفش بنددار مناسب بارداری نیست

     کفش بنددار مناسب بارداری

    یکی از مهمترین عوامل در انتخاب کفش مناسب بارداری راحتی خانم باردار هنگام پوشیدن کفش است.

    وقتی در سه ماهه سوم بارداری هستید ، به خصوص از ماه هشتم به بعد ، شکم به دلیل رشد جنین بسیار بزرگ است و خم شدن برای شما بسیار دشوار است. بنابراین اطمینان حاصل کنید که کفش های خریداری شده بند نیستند. بنابراین می توانید آن را به راحتی بپوشید و از روی پاهای خود بیرون بیاورید.

     کفش کاملا تخت، نخرید

    ممکن است کفش های تخت را به دلیل معایب کفش های پاشنه دار ترجیح دهید. اما این بدان معنا نیست که کفشی که انتخاب می کنید کاملا صاف است.

    اتفاقاً کفش های تخت نه تنها برای پا و سلامتی شما مناسب نیستند بلکه مضر هم هستند. متأسفانه کف این کفش ها بسیار نازک و صاف است و به کف پا ، باسن ، مچ پا و مهره های کمر فشار وارد می کند. همچنین اگر با آنها در خیابان قدم بزنید ، احساس سنگریزه و اشیای کوچک خواهید کرد و به پاهایتان آسیب می رساند.

     کفش طبی استفاده کنید

    کفش طبی

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    5 × یک =

    دکمه بازگشت به بالا