خوراکی ها

حقایقی درباره خرید بیسکویت دایجستیو؛ آیا واقعا بی‌ضرر و رژیمی است؟

  • این مقاله برای شما هضم کننده های سخت کوشی است که تخیل شما را روی یک بیسکویت کاملا سالم و بی ضرر رها کرده اند! پیشنهاد می کنیم برای خرید بیسکویت هضم مقاله امروز خود را به خاطر بسپارید. بیسکویت یکی از میان وعده های محبوب است که سنوسال نمی شناسد. از بزرگ تا پیر بر روی لذت خیساندن بیسکویت در چای اتفاق نظر دارند! جالب اینجاست که بیسکویت حتی در رژیم های لاغری نیز کم و بیش یکسان است. با این حال ، افراد سالم غذا خوردن بیشتر به بیسکویت های گوارشی متوسل می شوند. زیرا آنها فکر می کنند بیسکویت های هضم فواید زیادی برای سلامتی دارند. اما آیا شنیده اید که گفته می شود هرگز نباید کتاب را از روی جلد آن قضاوت کنید؟ میان وعده ها نیز همین طور. بیسکویت های هضم ظاهری ظاهری دارند در حالی که بعضی اوقات آنها از واقعیت های پشت تبلیغات خود فاصله زیادی دارند. ما اینجا هستیم تا در مورد واقعیت های پشت صحنه کنجکاو شویم و با فریب های تبلیغاتی برخورد کنیم. البته اگر فریب وجود داشته باشد!

    بیایید با کلمه هضم شروع کنیم و ببینیم چرا بیسکویت های هضم آنها بسیار محبوب هستند:

    منظور از بیسکویت دایجستیو چیست؟

    بیسکویت دایجستیو

    شاید برای شما جالب باشد که بدانید اختراع فرمولاسیون Digest به قرن نوزدهم برمی گردد. ظاهراً ، ایده اولیه این بیسکویت نتیجه تلاش دو پزشک اسکاتلندی بود که در سال 1839 با فرمولاسیون هضم غذا ارائه شدند. در آن زمان ، تصور می شد که فرمولاسیون ویژه بیسکویت های گوارشی به دلیل وجود خواص هضم کننده دارد. بی کربنات سدیم (همان جوش شیرین). در حقیقت ، به همین دلیل این بیسکویت نوترکیب گوارشی نامیده شد. زیرا هضم در مورد بیسکویت و سایر مواد غذایی به معنای داشتن خواص گوارشی است. البته امروزه بیسکویت های هضم نه به دلیل شیرینی بلکه به دلیل محتوای سبوس محبوبیت دارند.

    ترکیبات بیسکویت‌های دایجستیو چقدر سلامتی‌محورند؟

    ترکیبات تشکیل‌دهنده دایجستیو

    من و همکارانم متخصص تغذیه نیستیم و هیچ ادعایی در این زمینه نداریم. اما وقتی در مورد بیسکویت های گوارشی تحقیق کردیم ، به نکاتی برخوردیم که فکر نمی کنیم گمراه کننده باشد. تا آنجا که می دانیم ، ادعا کردن بیسکویت های گوارشی تضمین کننده سلامتی آسان نیست. فرمول بندی همه مارک ها یکسان نیست. اما ، به طور کلی ، بیشتر هضم ها از ترکیب آرد سبوس دار ، یک ماده طعم دهنده مانند بی کربنات سدیم ، روغن نباتی ، شکر ، سدیم (نمک) و برخی مواد افزودنی دیگر ساخته می شوند. حال وقت آن است که بپرسیم مواد تشکیل دهنده استفاده شده در فرمولاسیون اصلی این بیسکویت ها چقدر سلامت را تضمین می کنند؟

    بررسی ارزش ترکیبات تشکیل‌دهنده دایجستیو

    همانطور که گفتیم ، بیشتر هضم ها از آرد گندم کامل تهیه می شوند. این ویژگی ، یعنی داشتن آرد گندم کامل ، معمولاً یک ترفند بازاریابی است و گفته می شود روی بسته بندی چشم نواز است. یکی از دلایلی که به طور کلی بیسکویت های قابل هضم به عنوان یک انتخاب غذایی سالم قلمداد می شوند ، محتوای سبوس این بیسکویت ها است. غذاهای سبوس دار به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر در جلوگیری از یبوست موثر هستند. همچنین گفته شده است که با وجود فیبر در غلات کامل می توانیم مدت بیشتری سیر بمانیم. به همین دلیل ، بسیاری در دوران رژیم به بیسکویت های گوارشی روی می آورند.

    مسئله این است که در بیشتر موارد ، بیسکویت های گوارشی ، اگرچه سرشار از فیبر هستند ، اما به دلیل داشتن کالری زیاد به شکل قند ، سدیم و چربی های ناسالم ، نمی توانند یک انتخاب غذایی بسیار سالم باشند. بعضی از هضم ها پر از شکر هستند. هضم ممکن است شیرینی کمتری نسبت به بیسکویت های معمولی داشته باشد ، اما هنوز هم یک میان وعده نسبتاً شیرین است. برخی از دستگاه های گوارشی همچنین دارای مشکل سدیم بالا هستند. همانطور که احتمالاً می دانید ، مصرف بیش از حد سدیم با افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا ارتباط دارد. علاوه بر این ، به نظر نمی رسد چربی مورد استفاده در هضم غذا سالم باشد. در مجموع ، کل کالری اکثر هضم ها ارزش غذایی این بیسکویت ها را ندارد. بنابراین ، منطقی نیست که به بهانه تأمین فیبر مورد نیاز روزانه بدن ، روی هضم غذا تمرکز کنیم.

    به مقدار سهم و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای دقت کنید

    دایجستیوهای کرم‌دار

    روی اکثر محصولات غذایی میز با مارکرهای رنگی وجود دارد که به عنوان راهنمای تغذیه شناخته می شود. هر رنگ در این جدول به یک مفهوم خاص اشاره دارد:

    سبز: مقدار شاخص مورد ارزیابی اندک است.

    قرمز: مقدار شاخص مورد ارزیابی زیاد است.

    زرد (گاهی هم نارنجی):مقدار شاخص مورد ارزیابی متوسط ​​است.

    شاخص های اندازه گیری شده معمولاً شامل کالری ، قند ، چربی ، نمک و اسیدهای چرب ترانس هستند. در بالای جدول میزان سهم قرار دارد. به یاد داشته باشید که تمام شاخص های جدول به میزان سهم ذکر شده محاسبه می شوند. تا زمانی که به ارزش هر سهم توجه نکنید ، نمی توانید از سالم بودن یا نبودن شاخص ها تصور خوبی داشته باشید. به عنوان مثال ، اگر ارزش سهم یک بیسکویت 3 برابر باشد ، یعنی مقدار کالری و سایر شاخص ها به مقدار 3 بیسکویت محاسبه شود. اما وقتی چند سهم می خورید ، باید شاخص ها را در تعداد سهامی که می خورید ضرب کنید. بنابراین ، اگر شاخص شکر روی یک بیسکویت به عنوان مثال زرد نشان داده شود ، ممکن است بیش از آن مقدار قرمز باشد!

    ما همه اینها را گفتیم تا یادآوری کنیم که اینها نشانگرهای غذایی روی محصولات غذایی تزئینی نیستند. حتی من و شما که اطلاعات تغذیه ای محدودی داریم ، می توانیم برخی از ماهیت سلامت هر غذایی را از این نشانگرهای رنگی ببینیم. بنابراین این بار که می خواهید بیسکویت Digest بخرید ، مارک های مختلف را با شاخص های آنها مقایسه کنید و گزینه سالم تری را در سبد خرید خود قرار دهید.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع ، ما پیشنهاد می کنیم “چگونه اطلاعات مهم مربوط به یک ماده غذایی را از برچسب مواد غذایی درک کنیم؟” سر به زیر.

    سخن پایانی

    در پایان ، ما به شما یادآوری می کنیم که قابلیت هضم خامه ای یا روکش شده با شکلات کالری بیشتری دارند. در خرید بیسکویت های بدون قند یا هضم کم چربی عجله نکنید. اول ، بهتر است نگاهی بیندازید چه موادی برای از بین بردن قند و کاهش چربی جایگزین شده اند. همچنین گزینه های سالم تری برای دریافت فیبر وجود دارد که بیسکویت های هضم بهترین نیستند. هضم ها فیبر بیشتری نسبت به بیسکویت های معمولی دارند زیرا سبوس هستند اما فیبر این بیسکویت ها بهانه خوبی برای مصرف بی رویه نیست. حتی هضم غذا نیز به دلیل داشتن قند و چربی زیاد به دلیل داشتن قند و چربی زیاد ، کاملاً ایمن و بی ضرر نیست. بنابراین هضم ها را به گونه ای مصرف نکنید که گویی رژیم غذایی آنها سرکوب شده است!

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    19 − پنج =

    دکمه بازگشت به بالا