خوراکی ها

هر آنچه برای خرید سس خردل باید بدانید

  • سس خردل یکی از خوشمزه ترین ، محبوب ترین و در عین حال غنی ترین ادویه ها است که برای طعم دادن به بسیاری از غذاها استفاده می شود. اگر از طرفداران این سس خوشمزه هستید ، این مقاله را از ما از دست ندهید. ما می خواهیم در مورد نکات خرید سس خردل به شما بگوییم.

    برخی از پزشکان خردل را برای سلامتی بدن مفید می دانند و استفاده از آن را به بیماران مبتلا به بیماری های خاص مانند بیماری های روانی ، اختلالات جنسی ، برونشیت ، افسردگی ، اضطراب و غیره توصیه می کنند.

    طعم خارق العاده و دوست داشتنی آن علاوه بر فواید خردل ، محبوبیت آن را افزایش داده و آن را به یکی از محبوب ترین غذاها تبدیل کرده است ، مخصوصاً سرو انواع ساندویچ ، برگر و هات داگ.

    ۱. اگر سوخت‌وساز بدنتان زیاد است، سس خردل نخرید

    سس خردل

    برخلاف بسیاری از سس ها که باعث افزایش وزن و اشتهای کاذب می شوند ، خردل باعث افزایش سوخت بدن می شود ، بنابراین اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به طور معمول سوخت زیادی دارند و افزایش وزن برای شما دشوار است ، از مصرف نامتعادل سس خردل خودداری کنید.

    ۲. حتی اگر چاق هستید یا اضافه‌وزن دارید، سس خردل مصرف کنید

    مصرف سس خردل

    چاقی و سس خردل اکثر سس ها کالری زیادی دارند و می توانند منجر به چاقی و اضافه وزن شوند. خوشبختانه خردل گیاهی کم کالری است. در تهیه سس خردل (خردل زرد) از زردچوبه نیز بیشتر استفاده می شود. ماده ای که به افزایش متابولیسم بدن و چربی سوزی کمک می کند.

    بنابراین اگر چاق یا اضافه وزن دارید ، مصرف متعادل سس خردل به سلامتی شما آسیب نمی رساند و می توانید از این سس خوشمزه به همراه ساندویچ یا سالاد لذت ببرید.

    ۳. سس خردل را می‌توانید بیرون از یخچال نگهداری کنید

    نگهداری سس خردل

    جالب است که سس خردل را از یخچال خارج کنید. یکی از ویژگی های سس خردل این است که می توان آن را خارج از یخچال نگهداری کرد. همانطور که می دانید بیشتر سس ها به دلیل وجود مواد لازم باید در یخچال نگهداری شوند تا بیشتر مصرف شوند.

    با این وجود نیازی به نگهداری سس خردل در یخچال نیست. می توان آن را در کابینت ها و فضای آشپزخانه (ترجیحاً در یک مکان تاریک و خنک) نگهداری کرد. فقط کمی از طعم تند آن می کاهد. البته اگر مدت طولانی از یخچال بماند ، طعم تلخی پیدا می کند. بنابراین اگر فضای یخچال شما کم است ، می توانید سس خردل را با خیال راحت در خارج از یخچال نگهداری کنید.

    ۴. اگر سابقه آلرژی دارید، سس خردل را با احتیاط مصرف کنید

    خردل با تمام خواص و فوایدی که دارد ، ممکن است در برخی افراد باعث بیماری و آلرژی شود. آلرژی یکی از رایج ترین مشکلات مصرف کنندگان سس خردل است. اگر حساسیت دارید یا سابقه آلرژی در بستگان نزدیک دارید ، توصیه می کنیم با دقت بیشتری از سس خردل اضافی استفاده کنید.

    ۵. به ترکیبات سس خردل، توجه کنید

    به طور کلی ، سس خردل از ترکیبی از دانه خرد شده خرد شده ، آب ، سرکه ، آب لیمو و نمک تهیه می شود. با این حال ، مردم در مناطق مختلف کره خالی خالی ، طعم و مزه غذایی متنوعی از این چاشنی خوشمزه را تولید می کنند.

    سس خردل زرد ، خردل دیژون ، خردل شیرین ، خردل عسل ، خردل میوه ای ، خردل تند ، خردل ایرلندی ، خردل استرالیایی ، خردل روسی ، خردل فرانسوی و خردل انگلیسی از محبوب ترین سس های خردل هستند. است. در ادامه ، شما را با ترکیبی از خوشمزه ترین ترکیبات آشنا خواهیم کرد.

    سس خردل آمریکایی

    این سس زرد است و آمریکایی ها آن را با دانه خردل خرد شده ، زردچوبه ، سرکه و نمک درست می کنند. وجود زردچوبه در این چاشنی باعث ایجاد رنگ زرد آن شده و به همین دلیل آن را خردل زرد آمریکایی می نامند.

    سس خردل دیژون (فرانسوی)

    سس خردل دیژون

    این سس کمی نرمتر از سس خردل زرد آمریکایی است و رنگ آن به قهوه ای نزدیکتر است. مخلوطی از دانه های خردل با یک نوشیدنی مخصوص تهیه می شود.

    سس خردل قهوه‌ای تند

    سس خردل قهوه‌ای تند

    در تهیه خردل قهوه تند از دانه خردل قهوه ای بزرگ (خردل گیاهی است) استفاده می شود. ترکیب ادویه های تند طعم عالی آن را ایجاد می کند. مواد اصلی این محصول دانه های خردل قهوه ای ، زردچوبه ، زنجبیل ، جوز هندی و دارچین است که سس مناسبی برای طعم دادن به غذاهای گوشتی ایجاد می کند.

    سس خردل آتشین (بسیار تند)

    این سس بیشتر برای غذاهای چینی مناسب است و بسیار تند است. وضوح بیش از حد این محصول به دلیل استفاده از دانه های قهوه با آب است. در حقیقت ، این دانه ها به طور طبیعی بسیار تندتر از خردل زرد هستند و وقتی با آب ترکیب شوند ، ماده ای خنثی است ، طعم بسیار تندی به خود می گیرند.

    سس خردل عسلی

    سس خردل عسلی

    نوع دیگر این غذای خوشمزه با ترکیب دانه خردل و عسل تهیه می شود. البته به دلیل طعم شیرین آن با هیچ غذایی قابل سرو نیست. با این حال ، این ادویه در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    16 − یازده =

    دکمه بازگشت به بالا