خوراکی ها

انواع پاستا های معروف را قبل از خرید بشناسید

  • انواع پاستا در مقاله امروز سحرانه بررسی خواهد شد. این مطلب ویژه شما مخاطبان پاستا است که علی رغم علاقه زیادی که به این غذای محبوب دارند ، اما با انواع مختلف ماکارونی آشنایی چندانی ندارند. سپس با ما همراه شوید تا این بار یک ماکارونی حرفه ای تر خریداری کنید و تفاوت بین مثلاً لینگوین و اسپاگتی برای شما روشن شود.

    معرفی جامع انواع پاستا و ماکارونی

    ما بدون تاخیر شروع می کنیم:

    ۱. آچینی دی پِپه یکی از معروف ترین انواع پاستا ایتالیایی

    آچینی دی پِپه

    Acini Di Pepe در لغت به معنای “دانه فلفل” است ، اگرچه ماکارونی که از نوع Achini di Pepe است کوچکتر از فلفل است! آچینی دی په پاستای گرد بسیار ریز است که معمولاً از آرد سمولینا تهیه می شود و در سوپ و سالاد استفاده می شود. در جایی خوانده ایم که آچینی دی پپه نمادی از باروری در ایتالیا است و به همین دلیل از آن در آش معروف ایتالیایی به نام سوپ عروسی استفاده می شود. همچنین کوچکتر از Achini Di Pepe: Pastina است.

    ۲. آنِلی

    پاستا آنِلی

    Anelli یک ماکارونی ریز ریز است که بیشتر در سوپ و سالاد استفاده می شود. به هر ترتیب که ماکارونی ، ماکارونی الفبایی یا ماکارونی استیلن (ماکارونی کوچک ستاره ای) را مشاهده می کنید ، آنی جایگزین آن است. کوچکتر از آنیلی است که آنلینی نامیده می شود و تقریباً یک چهارم اندازه آنیلی است. آنی در ایتالیایی به معنای “دایره های کوچک” است.

    ۳. موی فرشته یکی از بهترین انواع ماکارونی

    پاستا موی فرشته

    Angel Hair نوعی ماکارونی از رشته های نازک و نازک شبیه ماکارونی است ، اما بسیار ظریف تر است. این غذا را معمولاً با سس ها و غذاهای دریایی ساده و سبک سرو می کنند ، زیرا به دلیل ظرافت عالی که دارد ، نمی تواند در برابر سس های سنگین و کلفت (سس هایی که از قطعات بزرگ ساخته می شوند) مقاومت کند. موهای فرشته نیز کمی نازک تر از کاپلینی هستند.

    ۴. بوکاتینی

    پاستا بوکاتینی

    بوکاتینی یک ماکارونی توخالی و رشته ای است ، مانند یک ماکارونی ضخیم با سوراخ در وسط. بوكاتو در ایتالیایی به معنای “سوراخ” است. جالب است بدانید که مزه ماکارونی توخالی در سس بهتر است. بوکاتینی یک ماکارونی قوی است و تقریباً با هر سسی مطابقت دارد. همچنین می توان از آن برای ماکارونی تابه ای و تابه ای استفاده کرد. بوکاتینی یکی از شیرینی های معروف لاتزیو در ایتالیا است.

    ۵. کالاماراتا

    پاستا کالاماراتا

    کالاماراتا یک ماکارونی لوله ای است که دارای بافتی نرم است و به خوبی با سس های رقیق ترکیب می شود. همچنین می توان از آن با سبزیجات خرد شده مانند گوجه فرنگی یا کدو استفاده کرد. کالامارتی کوچکتر Calamaretti نام دارد.

    ۶. کامپانِله

    کامپانِله

    Campanelle نوعی ماکارونی فاقد گلوتن است که به شکل زنگوله ای خنده دار و بشقاب دلپذیر است و به خوبی با سس های گوشت ، سبزیجات و لبنیات (سس های لبنی مانند پنیر یا بشامل) مطابقت دارد. همچنین برای سالادهای ماکارونی سرد انتخاب خوبی است.

    ۷. کاسارِچه

    پاستا کاسارِچه

    Casarecce یک ماکارونی تقریبا لوله ای است که معمولاً از گندم دوروم تهیه می شود و می توان از آن در انواع مخازن استفاده کرد. این غذا اغلب با غذاهای جانبی مانند بادمجان ، ریکوتا و غذاهای دریایی سرو می شود. بهتر است آبگوشت را تا جایی که زیر دندان کمی سفت شود بپزید. Casareche اصالتاً اهل جنوب ایتالیا است.

    ۸. کاواتاپی

    پاستا کاواتاپی

    انواع دیگر ماکارونی ها عبارتند از Cavatappi ، یک ماکارونی لوله ای و شیاردار که با انواع سس های پروتئینی و سبزیجات مطابقت دارد و در انواع سالادها و انواع ظرف استفاده می شود. کاواتاپی اصلی اگرچه زرد می شود اما بدون تخم مرغ درست می شود. کاواتاپی نیز در جنوب ایتالیا نشات گرفته است.

    ۹. کاواتِلی

    پاستا کاواتِلیکاواتِلی

    کاواتلی نوعی ماکارونی صدفی شبیه به کنچیلی است اما با فرم کمی کشیده تر. کاواتلی به خوبی با سس چانکی مطابقت دارد. سس های خامه ای یا سس هایی که غذاهای جانبی مانند گوشت ، سبزیجات و غذاهای دریایی دارند نیز همین است.

    ۱۰. کونکیلیه

    پاستا کونکیلیه

    کنچیگی نیز نوعی ماکارونی صدفی است که در اندازه های مختلف تولید می شود. Conchigliette Mini Conchiglione و Conchiglioni Jumbo Conchiglioni نامیده می شود. از کنچیلاس می توان با سس گوشت غلیظ یا در سالاد استفاده کرد. Conchilia jumbo همچنین ماکارونی شکمی می خورد.

    ۱۱. کورباتا

    کورباتا

    در ادامه انواع ماکارونی را به Corbata ، نوعی ماکارونی پروانه ای مینیاتوری که در سوپ و سالاد استفاده می شود ، معرفی خواهیم کرد.

    ۱۲. دیتالینی

    پاستا دیتالینی

    دیتالینی یک ماکارونی لوله ای با فنجان های نسبتاً کوچک است که اندازه بزرگتر آن دیتالی نامیده می شود. دیتالینی معمولاً در سوپ و سالاد استفاده می شود.

    ۱۳. ماکارونی اِلبو

    ماکارونی اِلبو

    ماکارونی آرنج نوعی ماکارونی کوتاه و نیم دایره است که می تواند در انواع دستور العمل ها ، از سوپ و سالاد گرفته تا ماکارونی قابلمه و ماهی تابه استفاده شود. یکی از معروف ترین دستورالعمل های تهیه ماکارونی البو ، ماکارونی پنیر یا Mac and Chiz است.

    ۱۴. فارفاله یکی از برترین انواع پاستا آلفردو

    پاستای پروانه‌ای

    Farfalle ماکارونی پروانه ای است. Farfale در ایتالیایی به معنی “پروانه” است. فارفله را می توانید با سس قارچ و خامه ، سس گوجه فرنگی تازه یا سس آلفردو کلاسیک سرو کنید. همچنین از آن در سوپ و سالاد و همچنین با مرغ کبابی یا سبزیجات استفاده می شود. اگر پیشینه تاریخی فارفاله را دنبال کنید ، در مناطق شمالی ایتالیا به قرن شانزدهم میلادی خواهید رسید.

    ۱۵. فارفالینه

    پاستا فارفالینه

    Farfalline نوعی ظریف و گرد Farfall است و در بسیاری از دستور العمل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

    ۱۶. فِتوچینی

    پاستا فِتوچینی

    Fettuccine یک ماکارونی تخت میله ای است که معمولاً با سس های خامه ای استفاده می شود و از آنجا که ماکارونی نسبتاً غلیظی است ، با غذاهای جانبی مرغ و گوشت بسیار مطابقت دارد. فوتوچینی یکی از پاستاهای پرکاربرد در غذاهای رومی و توسکانی است.

    ۱۷. فیدِئو

    پاستا فیدِئو

    Fideo یک ماکارونی محبوب در غذاهای اسپانیایی و مکزیکی است و به خوبی با سبزیجات و گوشت های بدون چربی سازگار است. ویدئو در اسپانیایی به معنای “ماکارونی” است.

    ۱۸. فوزیلی یکی از معروف ترین انواع پاستا رستورانی

    فوزیلی

    فوزیلی نوعی ماکارونی شیاردار تقریباً شبیه روتینی است که با هر سسی استفاده می شود و می توان از آن در سوپ ، سالاد یا ظرف استفاده کرد. این فسیل از جنوب ایتالیا نشات گرفته است.

    ۱۹. جِمِلی

    Gemelli نوعی ماکارونی است که در عین یکپارچه بودن ، در دو رشته به هم گره خورده است. جاملی به خوبی با سس های خامه ای یا گوشتی و همچنین سبزیجات و غذاهای دریایی مطابقت دارد.

    ۲۰. جیلی

    پاستا جیلی

    جیگلی یک شیرینی فاقد گلوتن با لبه های دالبری است که گاهی با کامپانلا اشتباه گرفته می شود. از ژلی می توان با سس غلیظ یا در تهیه شیرینی استفاده کرد. Geely در کلمه به معنای “گل زنبق” است.

    ۲۱. نیوکی

    پاستا نیوکی

    گنوچی نوع دیگری از ماکارونی است ، یک ماکارونی ایتالیایی که از پوره سیب زمینی ، آرد و تخم مرغ درست می شود و به خوبی با سس های سفید و قرمز مطابقت دارد.

    ۲۲. لازانیا

    لازانیا

    لازانیا نوعی ماکارونی پهن برگ است و یکی از قدیمی ترین انواع ماکارونی است که گفته می شود از ایتالیای قرون وسطایی منشا گرفته است.

    ۲۳. لینگوئينی

    پاستا لینگوئينی

    لینگوین نوعی پهن ماکارونی است که باریک تر از فتوچینی و پهن تر از اسپاگتی است. لینگوین مخصوصاً با سس پسته سرو می شود. البته با سس های روغنی و سس ماهی مطابقت دارد و برای تهیه ماکارونی تابه ای یا سرو با غذاهای دریایی گزینه خوبی است. زبان لینگوینی از منطقه لیگوریا در ایتالیا آغاز شد. همچنین زبان در کلمه به معنی “زبانهای کوچک” است.

    ۲۴. مافالدا یکی از بهترین انواع پاستا رژیمی

    پاستا مافالدا

    Mafalda شکلی صاف از ماکارونی است ، شبیه لازانیا مینیاتوری با لبه های چین دار. کلوچه های کوتاه معمولاً حدود 1.4 و 1.4 اینچ هستند ، اما می توان آنها را 10 اینچ یا بیشتر نیز یافت. مفالدا با سس های غلیظ خامه ای و گوشتی مطابقت دارد. همان ماکارونی که می بینید به افتخار پرنسس مافالدا ساووی در اوایل قرن بیستم نامگذاری شد.

    ۲۵. مانیکوتی

    پاستا مانیکوتی

    Manicotti نوعی ماکارونی شکل لوله ای بزرگ و شیاردار است که معمولاً به عنوان یک قاشق غذاخوری با سس بولونزی ، لیسانسه یا سس سبزیجات سرو می شود.

    ۲۶. اُرِکییِته

    پاستا اُرِکییِته

    Orecchiette نوعی ماکارونی با عمر طولانی است که در طیف گسترده ای از دستور العمل ها استفاده می شود. کلمه “erekite” به معنای “گوشه کوچک” است.

    ۲۷. اورزو

    اورزو

    Orzo نوعی ماکارونی خوب برنجی است که در سوپ و سالاد استفاده می شود. قرن هاست که در غذاهای یونانی و ترکی از Orzo استفاده می شود.

    ۲۸. پاپاردِله

    پاستا پاپاردِله

    پاپاردل نواری پهن از ماکارونی است که پهن تر از تالیاتل است اما باریک تر از لازانیا است و به دلیل استحکام آن ، با سس های ضخیم و غلیظ مطابقت دارد.

    ۲۹. پِنه

    پاستا پِنه

    انواع مختلفی از ماکارونی با شکل لوله ای وجود دارد. پنه یک ماکارونی لوله کوتاه است که در دو انتهای زاویه دار برش داده می شود و به دلیل ضخیم بودن در تمام سطوح سس مورد توجه قرار می گیرد. پنه را می توانید با سس های گوشت یا سبزیجات سرو کنید. می توان آن را به همراه سس های لبنی یا سس گوجه فرنگی معمولی و همچنین در تهیه شیرینی پزی استفاده کرد. قلم معمولاً پخته می شود تا جایی که زیر دندان کمی سفت شود.

    این مطالب می تواند برای شما مناسب باشد:

    فرق نوشابه رژیمی با معمولی در چیست؟

    نکات پیش از خرید رب گوجه فرنگی

    ۳۰. پِنه موستاچیولی

    پِنه موستاچیولی

    برخلاف پنه های معمولی ، پنه موستاچیولی شیاردار نیست.

    ۳۱. پیپه ریگاته

    پاستا پیپه ریگاته

    Pipe Rigate یک ماکارونی توخالی مانند حلزون توخالی با شیارهای ظریف سطح است. همانطور که مشاهده می کنید ، دهانه های ماکارونی این فرم از یک طرف کاملاً باز و از طرف دیگر روی هم قرار گرفته و نسبتاً بسته هستند. فلفل ریگیت همراه با سس های چانکی و خامه مناسب است. به پیپت های کوچکتر ریپت پیپت گفته می شود.

    ۳۲. رادیاتوری

    پاستا رادیاتوری

    رادیاتوری نوعی ماکارونی فرمی است که تقریباً شبیه روتینی است و در آش ، سالاد و کاسرول استفاده می شود.

    ۳۳. راویولی

    راویولی

    راویولی یک بالش و ماکارونی شکمی شبیه کوفته است که معمولاً با پنیر ، گوشت یا سبزیجات پر می شود. راویولی به خوبی با سس های سبک و غلیظ مطابقت دارد و فقط با کره یا دستمال روغنی قابل استفاده است. راویولی گاهی گرد و گاهی چهارگوش است.

    ۳۴. ریگاتونی

    پاستا ریگاتونی

    ریگاتونی نوعی ماکارونی پهن و کوتاه و بزرگتر از پن و زیتی است که به خوبی با سس های چانکی و سبزیجات درشت و همچنین دستمال های گوشت یا پنیر مطابقت دارد. ریگاتونی یک ماکارونی محبوب در غذاهای جنوب ایتالیا است.

    ۳۵. روتِله

    پاستا روتِله

    Rotelle نوعی ماکارونی آب پنیر شبیه Ruote است که همراه با سس های گوشت ، خامه و همچنین در سوپ و سالاد استفاده می شود.

    ۳۶. روته

    پاستا روته

    Ruote نوعی ماکارونی شبیه آب پنیر است اما کمی ریزتر و جمع و جورتر است. Ruthe و Rutle هر دو با سس های گوشت یا پنیر مطابقت دارند.

    ۳۷. روتینی

    پاستا روتینی

    Rotini نوعی ماکارونی مارپیچی است که تقریباً شبیه فسیل است اما پیچ های فشرده تری دارد و در بسیاری از دستور العمل های مختلف از آن استفاده می شود. روتین در زبان ایتالیایی به معنای “چرخه های کوچک” است.

    ۳۸. اسپاگتی

     اسپاگتی

    انواع ماکارونی با رشته فرنگی وجود دارد. اسپاگتی یک ماکارونی نازک و بلند است که با سس های مختلفی سرو می شود ، از سس گوجه فرنگی به همراه گوشت سرخ شده و سس بلوبری گرفته تا انواع سس های سبک یا خامه ای. اسپاگتی بسیار نازک بیشتر شبیه ورمیشل است.

    ۳۹. تالیاتِله

    پاستا تالیاتِله

    Tagliatelle یک ماکارونی راه راه بلند و شبیه فتوچینی است که به خوبی با سس های چانکی مطابقت دارد.

    ۴۰. تورتِلینی

    پاستا تورتِلینی

    Tortellini نوعی ماکارونی شکمی است که معمولاً با گوشت ، پنیر یا سبزیجات پر می شود و می توان آن را با دستمال کره یا با سس گوجه فرنگی سرو کرد. تورتلینی های بزرگتر را تورتلونی می نامند.

    ۴۱. تروفیه

    پاستا تروفیه

    تروفی یک ماکارونی نازک و پیچ خورده است که معمولاً با سس پستو سرو می شود.

    ۴۲. توبینی یکی از بهترین انواع پاستا ساده

    پاستا توبینی

    توبینی یک ماکارونی لوله نازک با اندازه متوسط ​​است. ریگاتونی و تورتیلیونی از توبینی گسترده ترند. می توانید از توبی با سس های چانکی یا تهیه ماکارونی تابه ای استفاده کنید.

    ۴۳. ورمیشل یکی از محبوب ترین انواع پاستاها

    ورمیشل

    ورمیشلی یک ماکارونی رشته ای گرد است که نازک تر از اسپاگتی است و در بسیاری از دستور العمل های مختلف از آن استفاده می شود.

    ۴۴. زیتی

    پاستا زیتی

    زیتی ماکارونی لوله ای است که ناپل در عروسی ها سرو می کند. زیتی از کلمه زیتا به معنی “عروس” گرفته شده است. زیتون به خوبی با سس های سبک مانند روغن زیتون یا سس گوجه ساده مطابقت دارد. همچنین می توان از آن در تهیه آبگوشت استفاده کرد.

    ۴۵. پاستینا یکی از بهترین انواع پاستا

    پاستینا

    پاستینا کوچکترین نوع ماکارونی است و در بسیاری از سوپ های ایتالیایی و ترکی استفاده می شود. البته ، پاستین ها لزوماً ستاره ای نیستند.

    و در آخر

    البته ماکارونی انواع بیشتری دارد! اما با همان شماره ای که اکنون می دانید ، این بار می توانید مانند حرفه ای ها ماکارونی انتخاب کنید. شما با نام های تخصصی پاستاهای مختلف آشنا هستید و می دانید که هر ماکارونی چه نوع دستور العمل بیشتری می خورد.

    اگر این مقاله را دوست دارید ، آن را برای دوستان خود نیز ارسال کنید!

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    یک دیدگاه

    1. سلام

      من نمی دونستم این هم پاستا برای خرید وجود دارد. من تا حالا فکر کنم یکی دوتا از این انواع پاستا را مصرف کردم. ای کاش دستور پخت پاستا ها را در مطلب دیگری قرار میدادید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بیست − پنج =

    دکمه بازگشت به بالا