خوراکی ها

انواع خرما و نکات قبل از خرید آن

  • دانستن انواع خرما می تواند به شما در خرید بهتر و دقیق تر این ماده غذایی مقوی کمک کند. در این مقاله قبل از خرید انواع خرما و نکاتی را می خوانید. »در قسمت میوه ها از آن استفاده می شود؟ ممکن است در مورد شما اینگونه نباشد. در هر صورت ، خرما میوه های بسیار خوشمزه و مقوی است و انواع مختلفی از آنها وجود دارد.

    با انواع خرما آشنا شوید

    با انواع خرما آشنا شوید

    گفته می شود که بیش از 100 نوع خرما در ایران وجود دارد و این تعداد در مقیاس جهانی به بالای 500 می رسد. این میوه شیرین و غنی می تواند راه خود را به دسرهای مختلف باز کند و شیرینی شما را در انواع دسرها چندین برابر کند. اجازه دهید در مورد انواع خرما به شما بگوییم:

    • خرمای مضافتی؛
    • خرمای استعمران؛
    • خرمای شاهانی؛
    • خرمای گنتار؛
    • خرمای کبکاب؛
    • خرمای ربی؛
    • خرمای زاهدی؛
    • خرمای آل مهتر؛
    • خرمای برهی؛
    • خرمای خاصویی؛
    • خرمای مجول؛
    • خرمای عجوه.

    حال بگذارید در مورد هر یک از این انواع خرما توضیح دهیم.

    خرمای مُضافتی

    خرمای مُضافتی

    خرما های خارق العاده ، خرما های معروفی هستند که معمولاً در جعبه های کوچک با عکس های نخل روی مغازه ها فروخته می شوند. خرما مضافتی در بم تولید می شود. میزان رطوبت خرما زیاد است و طعم مطلوبی دارد که بیشتر مردم دوست دارند. وقتی این تاریخ ها را دیدیم ، یاد سفره های ماه رمضان افتادیم. در مورد شما چطور؟

    خرمای استعمران

    خرمای استعمران

    نخل های زیبای خوزستان خرمای استعماری را ارائه می دهند. این نوع خرما شیرینی و شکر زیادی دارد و اگر یک دانه از آن را بنوشید ، انرژی زیادی وارد بدن شما می شود. استعمار به اندازه خرمای مازافاتی مرطوب نیست و یک خرما نیمه خشک محسوب می شود.

    خرمای شاهانی

    خرمای شاهانی

    خرما سلطنتی ، مانند خرمای مازافاتی ، بافتی نرم و مرطوب دارد. این خرما به رنگ قهوه ای روشن است و برای تهیه آب میوه استفاده می شود. گهواره خرمای سلطنتی در استان فارس است و خوش طعم بودن آن تعریفی ندارد. البته طعم و مزه آن تا حد زیادی سلیقه ای است اما بیشتر مردم خرما سلطنتی را دوست دارند.

    خرمای گنتار

    خرمای گنتار

    خرما جنتار هم خشک نیست. به این خرما قنطار یا قندی نیز گفته می شود و در استان خوزستان می روید. هسته خرما جنتار کوچک است و تقریبا چروکیده به نظر می رسد. البته گفتیم که جنتار خرما خشک نیست اما به یاد داشته باشید که رطوبت آن به اندازه انواع دیگر خرما مانند خرما مضافتی نیست.

    خرمای کبکاب

    خرمای کبکاب

    خرما کباب است و شهد زیادی دارد. این خرما خوشمزه محصول نخلستان های بهبهان است و پوستی ضخیم دارد. رنگ کباب در ابتدا زرد است و وقتی کاملاً رسیده قهوه ای می شود. جالب است بدانید کباب برخلاف انواع دیگر خرما وقتی هنوز کاملاً نرسیده ، طعم تلخی دارد. به نظر می رسد کباب ها بلوغ ماجراجویانه ای را پشت سر می گذارند تا زمانی که به بلوغ برسند.

    خرمای ربی

    خرمای ربی

    خرما ربیع یکی از انواع خرما با هیبت کشیده و خشک است. البته خشک نیست و بهتر است بگوییم یک خرما نیمه خشک محسوب می شود. خاخام یکی از محصولات استان سیستان و بلوچستان است. این نوع خرما نسبتاً بزرگ و گوشتی است و رنگ آن قهوه ای تیره است. خرما خاخام در جهان بسیار محبوب است ، اما بیشتر از آن به عنوان خرمای پاکستانی یاد می شود.

    خرمای زاهدی

    خرمای زاهدی

    بعضی از افراد به دلیل شیرینی طعم خرما را دوست ندارند. اگر اینگونه هستید ، باید بدانید که خرما زاهدی زیاد شیرین نیست. این خرما سرشار از فیبر است و در جنوب کاشته می شود. زاهدی یکی از آن خرما است که پوستی ضخیم دارد و همین ویژگی باعث می شود گزینه مناسبی برای صادرات باشد.

    خرمای آل مهتر

    خرمای آل مهتر

    المهتر نیز محصول خوزستان است. این اسم بهتر به نظر می رسد ، اما در واقع ، این نوع خرما کوچک و ریز است و رنگ آنها قهوه ای روشن است. خرمای المهتر در میناب کاشته می شود و طعم خوبی دارد.

    خرمای برحی

    خرمای برحی

    اگر به دنبال خرما برهی هستید ، باید به آبادان و خرمشهر بروید. این خرما گرد و نرم دارای بافتی بسیار ظریف است. خاستگاه برهمن ها به عراق برمی گردد. رنگ آن زرد یا قهوه ای روشن است. خرما برهی یکی از انواع خرماست که در مناطق گرم و با وزش باد شدید کاشته می شود. در اصل به معنای باد ، باد شدید و گرم است. این نوع خرما در گرمای شدید کار می کند.

    خرمای خاصویی

    خرمای خاصویی

    خوزستانی ها عاشق خرماهای خاص هستند. این تاریخ کوچک و گرد است و در سطح پوست آن چین و چروک هایی عمودی وجود دارد. یک ویژگی قهوه ای روشن است و از نظر اندازه کوچک به حساب می آید. این خرما در کنار یک فنجان چای گرم و تازه به نوشیدن حیات می بخشد.

    خرمای مجول

    خرمای مجول

    وقتی نوبت خرما می رسد ، همه فکرها به سمت جنوب می رود. اگر قدرت ذهن شما گسترده باشد ، سرانجام به کشورهای عربی دور و دور می روید. اما شنیدن کلمه تاریخ کمتر یادآور آمریکا است. اینطور نیست؟ خرما مجل نوعی خرما است که در ایالات متحده تولید می شود. این خرما خشک می شود تا دوام بیشتری داشته باشد. پوست آن چروک و قهوه ای تیره است و اگر می خواهید آن را بچشید باید بگوییم طعم کارامل دارد. برای خرید این تاریخ خاص و خوشمزه می توانید به سایت زیر مراجعه کنید: ‌

    خرمای عجوه

    خرمای عجوه

    خرما آجوا سوغاتی عربستان سعودی است و خرما خوشمزه محسوب می شود. پوست آجوا خشک و چروکیده است ، اما وقتی وارد دهان می شود ، لطافت و شیرینی آن در دهان معجزه می کند. قیمت این خرما در مقایسه با انواع دیگر این میوه خوشمزه بسیار بالا است.

    نکاتی برای خرید خرما

    نکته ای که نخیلات از نظر حرفه ای می دانند این است که برای تعیین شادابی یک خرما نباید به چین و چروک بودن یا نبودن آن توجه کرد. بسیاری از انواع خرما از همان ابتدا به طور طبیعی روی سطح پوست چین و چروک دارند. اما اگر خرما را باز کردید و دیدید که شیرین شده است یا بافت بلوری دارد ، آن را نخورید زیرا به این معنی است که باقی می ماند.

    اگر به دنبال خرید مقادیر زیادی خرما هستید ، بهتر است سراغ خرما خشک یا نیمه خشک بروید. این خرما به راحتی ذخیره می شود و ماندگاری بیشتری نسبت به خرمای مرطوب دارد. ایران یکی از کشورهایی است که خرمای خوشمزه تولید و صادر می کند. اگر این میوه مقوی را جایگزین شکر و شکر معمولی کنید ، هم پوست خود را شیرین می کنید و هم قند مفید بیشتری وارد بدن می کنید. البته درست است که شکر خرما طبیعی است و آسیب کمتری نسبت به شکر سفید دارد اما هنوز باید در مصرف آن محتاط و متعادل باشید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 × سه =

    دکمه بازگشت به بالا