خوراکی ها

انواع آرد گندم کدامند و تفاوت آنها با یکدیگر دقیقا چیست؟

  • در واقع ، هر آرد عملکرد خاص خود را دارد. امروز ، ما از آرد گندم اجتناب خواهیم کرد و به شما در انتخاب آرد کمک خواهیم کرد.

    شاید با خود بگویید که خرید آرد نیز به انتخاب و راهنمایی احتیاج دارد؟! ما باید به شما خدمت کنیم ، بله! آرد یک ماده غذایی و ضروری به ظاهر ساده است که اگر به دقت نگاه کنید می بینید که چندان ساده نیست. آیا تابحال نان یا کیکی پخته اید که دوست نداشته باشید؟ گاهی اوقات انتخاب نوع آرد دشوار است.

    بیایید با تفاوت آرد سفید و آرد سبوس دار شروع کنیم.

    تفاوت آرد سفید با آرد کامل در چیست؟

    تفاوت آرد سفید با آرد کامل

    دانه گندم از سه قسمت اصلی تشکیل شده است:

    جوانه : حاوی چربی و پروتئین کمی است.

    سبوس: حاوی فیبر است.

    آندوسپِرم: حاوی نشاسته و مقداری پروتئین است.

    آرد سفید در طی فرآیند تصفیه از جوانه ها و سبوس خارج می شود و فقط آندوسپرم گندم باقی می ماند. به عبارت دیگر ، حاوی مواد مغذی کمتری است ، زیرا بیشتر فیبر و پروتئین گندم در جوانه ها و سبوس ذخیره می شود.

    این در حالی است که جوانه ها و سبوس در آرد سبوس دار نگهداری می شوند. بنابراین ، آرد گندم کامل یک انتخاب مقوی تر است. با این حال توجه داشته باشید که آرد سبوس دار جذابیت بیشتری دارد و برای عملکرد آن باید مایعات بیشتری اضافه کنید. در نتیجه ، خمیر چسبناک تر خواهد شد و برای ورز دادن به مهارت بیشتری احتیاج دارد.

    همچنین بدانید که آرد گندم سیاه ماندگاری بالاتری دارد. حتما می پرسید چرا؟ جوانه گندم در آرد سبوس دار نیز استفاده می شود. به دلیل محتوای روغن ، جوانه ها در حضور اکسیژن زودتر طعم ناخوشایند می گیرند. آرد سفید نیز طعم ملایم تری دارد.

    سایر انواع آرد گندم

    آرد نان: این آرد همانطور که از اسمش پیداست مخصوصاً برای تهیه نان استفاده می شود. آرد نانوایی از گندم دوروم ساخته می شود که سرشار از پروتئین است و بنابراین گلوتن بیشتری تولید می کند. گلوتن از ترکیبی از دو پروتئین به نام گلوتنین و گلیادین تشکیل شده است که به خمیر بافتی لطیف اما پایدار می دهد.

    آرد کیک و شیرینی‌پزی: آرد کیک و شیرینی اگر دقیقاً به شما بگوییم کمی متفاوت است. هر دو از آرد گندم نرم و کم پروتئین تهیه می شوند. تفاوت در این است که آرد کیک معمولاً برای پروتئین زدایی سفید می شود. این فرآیند خاصیتی ایجاد می کند که ظرفیت آرد برای جذب مایعات را افزایش می دهد. به همین دلیل خوب ورم می کند. آرد قنادی به دلیل بافت ظریف آن برای پخت انواع تارت و کلوچه نیز توصیه می شود.

    آرد سمولینا: روی بسته بندی برخی از پاستاها ، ما از کلمات “با آرد سمولینا” استفاده می کنیم. اما شاید از خود بپرسید که تفاوت بلغور و آرد گندم معمولی چیست؟ آرد سمولینا در واقع محصول نوع خاصی از گندم به نام گندم “دوروم” است که بیشتر در خاورمیانه کشت می شود. این نوع آرد نسبت به آرد معمولی کمی درشت است و بسته به نوع آن رنگ تیره یا زردتری نسبت به آرد معمولی دارد. همچنین معمولاً برای تهیه ماکارونی استفاده می شود.

    نکته پایانی

    بنابراین این بار که به آرد نیاز دارید ، حتما هنگام خرید به موارد مصرفی که پشت بسته نوشته شده توجه کنید. برخی از آردها به اصطلاح همه کاره هستند و برای پخت انواع نان و شیرینی ها استفاده می شود. اگر روی بسته آرد چند صفر دیدید ، بدانید که تعداد صفرها به درصد سبوس اشاره دارد. یعنی هرچه صفر بیشتر شود ، آرد سبوس بیشتری گرفته می شود و آرد نرم و سبک تری می گیرد. بنابراین ، از سه یا چهار آرد صفر برای شیرینی سازی استفاده می شود

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نه − 7 =

    دکمه بازگشت به بالا