خانه و سبک زندگی

نکاتی که بهتر است قبل از خرید ساندویچ‌ ساز بدانیم

  • شب ها ، وقتی از کار خسته به خانه می آیید و به نظر می رسد که سخت ترین کار دنیا پختن شام است ، ساندویچ ها یکی از راحت ترین و بدون دردترین گزینه ها هستند که شما را به سرعت شروع می کند. این روزها ، ساندویچ سازها خوردن ساندویچ در خانه را جذاب تر و آسان تر کرده اند. با این وسایل و کمی خلاقیت می توانید انواع ساندویچ و تنقلات را به دلخواه با مواد سالم و متنوع تهیه کرده و از خوردن آنها لذت ببرید.

    در این مقاله می خواهیم معیارهای خرید ساندویچ ساز مناسب را برای کمک به شما در خرید این دستگاه مورد بحث قرار دهیم. در پایان این مقاله ، برخی از ساندویچ سازهای تجاری موجود را مرور می کنیم تا شما را در خرید هوشمندتر راهنمایی کند.

    بررسی معیار های یک ساندویچ میکر خوب

    معیارهایی که برای خرید یک ساندویچ‌ساز باید در نظر بگیرید

    نوع ساندویچ‌ساز:

    ساندویچ ها انواع مختلفی دارند و بسته به نیاز شما می توانید یکی از آنها را تهیه کنید. رایج ترین نوع این ماشین ها که بیشتر در خانه های ایرانی استفاده می شود دارای بشقاب هایی است که نان تست روی آن قرار می گیرد و برای تهیه انواع ساندویچ و تنقلات مناسب است. برخی از ساندویچ سازها دارای صفحات کبابی هستند که به شما اجازه می دهند گوشت و سبزیجات را کباب کنید.

    نوع دیگر ساندویچ ساز که عمدتا برای تهیه صبحانه استفاده می شود آهن وافل خانگی است که مانند ساندویچ ساز عمل می کند اما شکل ظروف متفاوت است. وافل ساز دارای دو صفحه است که عموماً از تفلون ، چدن یا آلومینیوم ساخته شده اند و سطح آنها شبیه وافل پنجره است. وافل یک گزینه صبحانه جذاب و خوشمزه است که سریع و آسان با اتوی وافل درست می شود.

    جالب است بدانید که پیتزا را می توانید با ساندویچ ساز هم درست کنید! اما نه با یک ساندویچ ساز معمولی ، بلکه با یک پیتزا ساز یا پیتزا ساز ، که زیر مجموعه ای از ساندویچ ساز است. این دستگاه یکی از بهترین روش های پخت پیتزا در خانه را به شما ارائه می دهد.

    توان مصرفی:

    یکی از مزایای تهیه ساندویچ در خانه این است که هزینه غذا خوردن در بیرون را کاهش می دهد. اما اگر ساندویچ ساز خود را با دقت انتخاب نکنید ، ممکن است به دلیل مصرف زیاد انرژی از شما مکمل دریافت شود.

    محدوده مصرف برق ساندویچ سازها بین 640 وات تا 1400 وات است. به طور کلی ، برای مصارف خانگی ، بهتر است یک ساندویچ ساز انتخاب کنید که مصرف انرژی آن در حدود 750 وات باشد.

    صفحات دستگاه:

    صفحات دستگاه اسنک ساز


    چند نکته در مورد صفحه نمایش دستگاه ها باید در نظر داشته باشید. ابتدا ، دستگاهی را انتخاب کنید که دارای صفحات نچسب باشد تا ساندویچ شما به راحتی و بدون نگرانی از چسبیدن غذا به آن تهیه شود. دستگاههایی که دارای صفحات متحرک هستند نیز گزینه بهتری هستند زیرا صفحات Bahra حتی شسته می شوند و دیگر نگران آسیب رساندن به قطعات الکترونیکی دستگاه نخواهید بود.

    ظرفیت:

    اکثر ساندویچ های موجود در بازار ظرفیت ساخت 2 یا 4 ساندویچ را دارند. بسته به تعداد اعضای خانواده و میزان مصرف ، ساندویچ ساز مناسب درست کنید. زیرا اگر ظرفیت کمتر از نیاز خود را انتخاب کنید ، روند آماده سازی غذای شما بیشتر طول می کشد و شما مجبور خواهید بود برای هر وعده چندین بار از دستگاه استفاده کنید که این امر نیز باعث افزایش مصرف انرژی می شود.

    عایق حرارتی:

    تقریباً همه ساندویچ سازها عایق دسته ای دارند. اما بهتر است عایق حرارتی دستگاهی که خریداری می کنید محدود به دسته های آن نباشد و کل دستگاه دارای این عایق باشد تا در مراحل ساخت ساندویچ با ایده سوختگی احساس راحتی کنید!

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نوزده − 14 =

    دکمه بازگشت به بالا