تکنولوژی

۱۰ مورد مهم که پیش از خرید گوشی دست دوم باید انجام دهید

  • از بررسی سخت‌افزار تا انتقال مالکیت

    قبل از خرید گوشی دست دوم ، باید از سلامت جسمانی ، سخت افزار و شرایط ثبت نام گوشی اطمینان حاصل کنید و در این مقاله نحوه انجام این کار را به طور کامل توضیح داده ایم.

    در شرایط اقتصادی کنونی که با کاهش ارزش پول ملی و محدودیت در واردات کالاهای خارجی همراه شده است ، قیمت گجت ها و به ویژه گوشی های هوشمند افزایش غیرمنطقی داشته است. از سوی دیگر ، به دلیل این محدودیت ها ، تنوع این دسته محصول نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

    در این شرایط ، بسیاری از مردم ترجیح می دهند یک گوشی دست دوم بخرند تا یک گوشی جدید که با قیمت مناسب تری در دسترس است.

    با این حال ، قبل از خرید یک گوشی دست دوم ، باید نکات مهم را بررسی کنید زیرا هر مشکلی می تواند ضرر مالی بزرگی برای شما ایجاد کند. این نکات شامل بررسی وضعیت ثبت نام و مالکیت ، ظاهر ، سخت افزار و وضعیت کلی تلفن دست دوم شما است که در زیر به تفصیل توضیح می دهیم.

    گوشی دست دوم با ریفربیشد و اپن باکس چه تفاوتی دارد؟

    تفاوت گوشي دست دوم با محصولات مشابه

    همانطور که می دانید منظور از “دست دوم” دستگاه هایی است که قبلاً توسط کاربر دیگری استفاده شده است. قیمت یک گوشی دست دوم بسته به مدت زمان استفاده ، شرایط فنی و مدل می تواند بسیار متفاوت باشد.

    گوشی‌های دست دومی که برای بازه زمانی کوتاهی مورد استفاده قرار گرفته‌اند و ظاهر سالمی دارند، انتخاب مناسبی برای خرید هستند. اما اگر گوشی بیش از یکسال مورد استفاده قرار گرفته، بایستی در خرید محتاطانه عمل کنید.

    تلفن های مرمت شده محصولاتی هستند که اغلب به دلیل نقض فنی به سازنده بازگردانده می شوند. پس از رفع نقص توسط تیم کنترل کیفیت ، این محصولات با قیمت کمتری فروخته می شوند. در این دسته از محصولات اغلب می توانید بسیاری از گزینه های مهم و قابل قبول را با هزینه کمتر پیدا کنید.

    با این حال ، ارائه تلفن های بازسازی شده به دلیل احتمال خرابی مجدد کمی دشوار خواهد بود. همچنین لازم به ذکر است که این محصولات به دلیل شرایط خاص با ضمانت کوتاهتری ارائه می شوند.

    تلفن های Openbox ، همانطور که از نامش پیداست ، فقط جعبه های خود را باز می کنند زیرا در ویترین مغازه نمایش داده می شوند یا خریدار پشیمان می شود. البته گاهی فروشندگان از این اصطلاحات برای فروش گوشی های دست دوم متداول و گمراه کردن خریدار استفاده می کنند.

    ۱.نیاز خود از خرید گوشی دست دوم را مشخص کنید

    دليل خريد گوشي دست دوم

    مهمترین نکته ای که قبل از خرید گوشی باید در نظر بگیرید ، تعیین انتظارات و نیازهای شما است.به طور کلی ، شما چند ساعت در روز با تلفن کار می کنید و از چه برنامه هایی در این زمان استفاده می شود.

    اگر فقط از تلفن همراه خود برای بررسی رسانه های اجتماعی و برقراری تماس های تلفنی استفاده می کنید ، احتمالاً دریافت یک مدل میان رده از یک مارک معمولی کافی خواهد بود. اما اگر چشم به عکاسی دارید ، باید به دنبال مدل های خاصی باشید که قبلاً در مقاله در مورد بهترین گوشی ها از نظر دوربین معرفی کرده ایم.

    اگر یک باتری قوی ملاک شماست ، نگاهی به بهترین موبایل از نظر شارژ بیاندازید. به طور کلی ، قبل از خرید ، باید لیست نیازهای خود را تعیین کرده و مدل هایی با ویژگی های مشابه خریداری کنید.

    ۲قیمت‌ها را مقایسه کنید

    مهمترین پارامتر در خرید اجناس دست دوم بررسی قیمت است. قبل از خرید گوشی دست دوم یا هر محصول ، قیمت آن را با قیمت مدل جدید همان دستگاه یا مدلهای مشابه در فروشگاه های آنلاین و سایتهای مرجع قیمت مانند Tarb و Enamels بررسی کنید.

    یک گوشی درجه یک دست دوم ، حتی در بهترین شرایط فنی و ظاهری ، باید حداقل 10 تا 20 درصد ارزان تر از مدل جدید و درجه یک باشد. اگر قیمت مدل دست دوم تفاوت چندانی با مدل جدید ندارد ، خرید آن بی فایده به نظر می رسد.

    ۳. گوشی را از نظر ظاهری بررسی کنید

    بررسي گوشي از نظر ظاهري

    فروشندگان تلفن های دست دوم به طور کلی در مورد مسائل مربوط به سلامت و ایمنی دستگاه کمی محرمانه هستند. بنابراین ، هنگام خرید این نوع تجهیزات باید بسیار مراقب باشید. برای این کار باید گوشی دست دوم را در نور مناسب بررسی کنید.

    اولین چیزی که هنگام خرید هر دستگاه دست دوم باید به آن توجه کنید ، بدن شماست. ظاهر سالم بدون ساییدگی و خط و خش می تواند به ما اطمینان نسبی دهد که گوشی سالم است. بنابراین ، تمام قسمت های بدن را به دقت بررسی کنید. هرگونه خراش ، سایش ، خم شدن یا فرورفتگی می تواند نشانه آسیب فیزیکی و خرابی سخت افزار باشد.

    در مورد باز شدن گوشی به منظور تعمیر یا تعویض قطعه از فروشنده سوال کنید. خودتان هم لبه‌های بالا و پایین و کنار گوشی را با دقت چک کنید. هر گونه درز یا چفت نشدن لبه‌ها می‌تواند نشانه‌ای از باز شدن گوشی برای تعمیر باشد

    همچنین پس از برداشتن شیشه محافظ ، صفحه گوشی را با دقت بررسی کنید. هر گونه خراش ، سایش ، ترک خوردگی یا شکستگی می تواند خطر آسیب جدی به صفحه را با ضربه احتمالی بعدی افزایش دهد ، بنابراین برای بررسی کامل صفحه گوشی خود وقت بگذارید. از همان انرژی برای بررسی لنز دوربین استفاده کنید.

    ۴. اصل بودن گوشی را چک کنید

    اصل بودن گوشی

    به دلیل فراوانی تلفن های تقلبی در بازار ، باید از اصل بودن گوشی اطمینان حاصل کنید. اول از همه ، باید ظاهر و جنس گوشی را در نظر بگیرید. گوشی های تقلبی به طور کلی بدنه ضعیف تری دارند و از نظر موقعیت کلیدی ، سنسورها و پورت ها با مدل اصلی متفاوت هستند. بنابراین احتمالاً می توانید با نگه داشتن گوشی آن را به سرعت تشخیص دهید.

    مطمئن ترین راه برای تشخیص تلفن جعلی ، بررسی شماره سریال تلفن و تأیید آن در وب سایت سازنده است. برای شناسایی iPhone اصلی ، باید این شماره سریال را در صفحه Verify Coverage در وب سایت Apple وارد کنید.

    اگر در صفحه  Check Coverage با عبارت Invalid serial number مواجه شدید، یعنی آيفون فیک است. برای بررسی ریفربیشد بودن آیفون شماره مدل آنرا که عددی مثل MN682LL/A است چک کنید. اگر حرف اول شماره مدل F یا N باشد گوشی ریفربیشد است.

    در مدل های Android ، می توانید از نرم افزار AnTuTu Officer برای اطمینان از اصل بودن گوشی خود استفاده کنید. همچنین ، با بررسی سخت افزار با AnTuTu Benchmark و مقایسه آن با نقاط تلفن همراه در سایت های معتبر مانند GSMArena ، می توانید از مطابقت سخت افزار گوشی دست دوم با مدل اصلی اطمینان حاصل کنید. برای گوشی های سامسونگ ، علاوه بر بررسی با نرم افزار ذکر شده ، می توانید کد # 7353 # *را شماره گیری کنید.

    در نهایت با وارد کردن کد IMEI در سایت IMEI.info می توانید اطلاعاتی مانند مارک سازنده ، سال تولید ، محل مونتاژ و … را مشاهده کنید. اگر اطلاعات با تلفن مطابقت نداشته باشد ، تلفن جعلی است. برای یافتن این کد ، کافی است کد فرمان # 06 # *را شماره گیری کنید.

    پیشتر ، در مقاله ای جداگانه ، نحوه تشخیص یک گوشی تقلبی از گوشی اصلی را به طور کامل توضیح دادیم.

    ۵. عملکرد گوشی را بررسی کنید

    حتماً برای بررسی نرم افزار و عملکرد گوشی وقت بگذارید. تلفن را روشن کرده و وقت خود را در منو بگذرانید. با اجرای ، نصب و حذف برنامه های مختلف از عملکرد کامل سیستم عامل تلفن خود اطمینان حاصل کنید.

    در صورت امکان ، یک برنامه سنگین مانند بازی را اجرا کنید و عملکرد گوشی را هنگام اجرای آن بررسی کنید. هر گونه سر و صدا ، سر و صدا و گرما در بدن قابل توجه است.

    مطمئن شوید که گوشی روت یا آنلاک نشده باشد چرا که در این صورت بسیاری از اپلیکیشن‌های بانکی و مالی روی آن نصب نخواهد شد. همچنین برخی رام‌های غیر رسمی کدهای دستوری فارسی را اجرا نمی‌کنند..

    همچنین ، با وارد کردن حساب Google خود ، حساب خود را در تلفن مورد نظر شخصی کنید. به منظور اطمینان از عملکرد مناسب و کامل گوشی.

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    17 + هجده =

    دکمه بازگشت به بالا