تکنولوژی

بررسی پوکو X3 NFC شیائومی؛ مزایا، معایب و گزینه‌های بهتر

  • میان‌رده‌ای که شروعی تازه را برای پوکو رقم زد

    Poco X3 NFC با این نام راه اندازی شد ، که احتمالاً می توانست گزینه بهتری نسبت به Poco X3 120Hz باشد. این یک ویژگی بسیار مهمتر از NFC است که همه مشتریان بالقوه باید از آن آگاه باشند ، مخصوصاً هنگام مشاهده قیمت دستگاه. نگاهی به بررسی Poco X3 NFC بیندازید.

    Pokémon X3 NFC تقریبا یک سال است که در بازار است و برای اولین بار از زمان عرضه اولین Pokémon ، فقط یک گوشی شیائومی با مارک متفاوت نیست. در واقع ، این تلفن همراه سرآغاز مسیری جدید برای برند پوکو برای توسعه تلفن های همراه اصلی با طراحی منحصر به فرد و مجموعه ویژگی های تحسین برانگیز بود.

    Poco X3 آمده است تا مسیر Poco X2 را که همان تلفن جدید Redmi K30 بود ادامه دهد. این دستگاه مجهز به صفحه نمایش 6.67 اینچی IPS LCD ، نرخ تازه سازی 120 هرتز و سوراخ های کوچکتر در صفحه نمایش است و نیازی به سنسور عمق غیر ضروری در کنار دوربین سلفی نیست.

    مشخصات عمومی پوکو X3

    مشخصات عمومی پوکو X3

    پوکو X3 در سپتامبر سال گذشته معرفی شد و در همان ماه عرضه شد. Little این موبایل را به 6 و 8 گیگابایت رم مجهز می کند و همچنین می توانید دو ظرفیت 64 یا 128 گیگابایتی را برای حافظه داخلی انتخاب کنید.

    در طول بررسی Poco X3 NFC ، سیستم عامل Android 11 روی دستگاه نصب شد و در کنار آن ، پوسته MIUI 12 را نیز مشاهده می کنیم که امکانات مختلفی را از نظر سفارشی سازی در اختیار کاربر قرار می دهد.

    در رنج قیمت حدود ۶ میلیون تومان ممکن است گوشی‌های دیگری نیز نظر شما را به خود جلب کند:

    • پوکو X3 پرو
    • ردمی نوت ۱۰ اس
    • پوکو M3 پرو 5G
    • سامسونگ گلکسی A32
    برند دستگاهشیائومی پوکو
    مدل دستگاهX3 NFC
    تاریخ عرضه۱۸ شهریور ۱۳۹۹
    وضعیت موجودی در ایرانموجود با گارانتی رسمی
    سیستم‌عامل در زمان بررسیاندروید ۱۱ با پوسته MIUI 12.5
    فناوری شبکه ارتباطیGSM / HSPA / LTE

    طراحی: منحصر به فرد

    ويژگي طراحي

    از ابتدای بررسی Poco X3 NFC ، باید گفت که پوکو بالاخره با این تلفن همراه موفق شد! این برند یک زیرمجموعه تلفن همراه شیائومی ایجاد کرده است که فقط یک تلفن همراه قرمز با مارک متفاوت نیست و طراحی منحصر به فردی دارد.

    به این ترتیب ، ما روی Poco X3 یک پنل پشتی واقعاً خاص را می بینیم که از پلی کربنات ساخته شده و بافت و رنگ های متنوعی دارد. نتیجه یک بافت فلزی با لوگوی POCO و یک رنگ بندی جذاب است که بسته به زاویه دستگاه ، نور را در انواع رنگ ها و اشکال منعکس می کند. ساختار دوربین همچنین به دستگاه هویت قابل تشخیص می دهد.

    بر خلاف Poco X معمولی ، قاب گوشی از آلومینیوم ساخته شده است.پنل جلویی آن نیز از شیشه Gorilla Glass 5 ساخته شده و سوراخ صفحه نمایش آن از نسل قبلی Poco X2 کوچکتر است.

    وزن پوکو X3 215 گرم و بدنه سنگینی دارد

    این اندازه کوچکتر به این دلیل است که این بار پوکو با بی دقتی سنسور عمق 2 مگاپیکسلی را در کنار سنسور سلفی قرار داده است و با توجه به قابلیت های نه چندان تحسین برانگیز ، اساساً انتخاب درستی را انجام داده ایم.

    لبه های صفحه نمایش کاملاً قابل قبول هستند و اگرچه باریک ترین لبه های بازار موبایل نیستند ، اما در یک نگاه می بینید که ضخامت آن ها زیاد نیست.

    همچنین نقاط زیادی را در اطراف قاب مشاهده می کنیم. در سمت چپ دکمه های تنظیم صدا و پاور را خواهید دید و مانند بسیاری از گوشی های امروزی شیائومی و زیر مجموعه های آنها ، حسگر اثر انگشت در خود دکمه پاور تعبیه شده است و خیلی سریع به لمس پاسخ می دهد.

    گوشی‌های جایگزین اگر به دنبال موبایل سبکتر هستید:

    • شیائومی می ۱۱ لایت با وزن ۱۵۷ گرم
    • سامسونگ گلکسی A32 با وزن ۱۸۴ گرم
    • ردمی نوت ۱۰ اس با وزن ۱۷۸.۸ گرم
    ابعاد (میلیمتر)۱۶۵.۳ در ۷۶.۸ در ۹.۴
    وزن (گرم)۲۱۵
    جنس بدنهجلو شیشه، فریم آلومینیومی، عقب پلاستیک
    لایه محافظگوریلا گلس ۵
    مقاومت در برابر آبIP53

    نمایشگر: اعجوبه ۱۲۰ هرتزی

    ويژگي نمايشگر

    در این محدوده قیمتی ، نصب صفحه LCD تعجب آور نیست ، اما صفحه نمایش Poco X3 دارای ویژگی است که به ندرت در این محدوده قیمتی و همچنین در بین رقبا مشاهده خواهید کرد: نرخ تازه سازی 120 هرتز.

    Poco X3 NFC ارزان ترین گوشی با صفحه نمایش 120 هرتز است

    کمی بعد در مورد هزینه تمدید صحبت خواهیم کرد. اما ابتدا بیایید به کیفیت صفحه نمایش نگاه کنیم. بررسی Poco X3 NFC نشان می دهد که پنل آن به خوبی Mi 10T Pro نیست که یکی از بهترین اجزای ممکن را دارد و تفاوت قیمت بین دو دستگاه این تفاوت را توجیه می کند.

    اما اگر بخواهیم صادق باشیم ، صفحه نمایش X3 به هیچ وجه عملکرد ضعیفی را نشان نمی دهد. وقتی هر روز از آن استفاده می کنید ، باید انتظار کیفیت بسیار خوبی را داشته باشید ، اما در عین حال ، نباید انتظار چیزهایی مانند رنگ های مشکی عمیق را داشته باشید که در پنل های OLED دیده می شود.

    تنها زمانی که صفحه نمایش Poco X3 واقعاً نقطه ضعف خود را نشان می دهد زمانی است که در زیر نور مستقیم خورشید استفاده می شود. اما در جاهای دیگر ، عملکرد واقعاً قابل ستایش است.

    سیستم روشنایی اتوماتیک دستگاه بسیار عالی عمل می کند ، اما گاهی اوقات نیاز به تنظیم دستی دارد و حداقل روشنایی واقعاً کم نور و تاریک است و دستگاه را برای کارهایی مانند خواندن در تاریکی شب ایده آل می کند. حتی صفحه نمایش های OLED به ندرت به چنین روشنایی پایینی می رسند.

    کیفیت صفحه نمایش خوب است اما خوانایی در نور مستقیم خورشید متوسط ​​است

    خوب ، بیایید به نرخ تازه سازی بازگردیم. اگر صفحه نمایش را روی 120 هرتز تنظیم کنید ، برای همیشه در 120 هرتز نخواهد ماند و عملکرد پویایی خواهد داشت.

    در حقیقت ، نرخ تازه سازی بسته به محتوای نمایش داده شده تغییر می کند و به عنوان مثال ، تصاویر ثابت در 60 هرتز مشاهده می شوند.

    نرخ نمونه لمسی دستگاه 240 هرتز است که در این محدوده قیمتی رقم فوق العاده ای است و در کل ، هنگام کار با صفحه نمایش ، تجربه ای بسیار روان خواهید داشت.

    گوشی‌های جایگزین و هم‌قیمت در صورتی که نمایشگر OLED یا AMOLED را ترجیح می‌دهید:

    • ردمی نوت ۱۰ اس
    • سامسونگ گلکسی M32
    • سامسونگ گلکسی A32
    ابعاد (اینچ)۶.۶۷
    نوع پنلIPS LCD
    رزولوشن۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
    حداکثر روشنایی (nits)۴۵۰
    حداکثر نرخ نوسازی (هرتز)۱۲۰

    دوربین؛ ساختاری چهارگانه در پشت

    ويژگي دوربين

    Poco X3 مجهز به یک دوربین چهارگانه در پشت است که این ویژگی نیز در تلفن های همراه سری Redmi شیائومی از ویژگی های مشترک است. سنسور اصلی دستگاه 64 مگاپیکسل است و علاوه بر سنسور فوق عریض 13 مگاپیکسلی ، شاهد یک سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی و سنسور عمق 2 مگاپیکسلی نیز هستیم.

    عملکرد دوربین اصلی در طول روز قابل تحسین است ، اما در محیط های کم نور افت می کند.

    سنسور اصلی دستگاه سونی IMX 682 است که از فناوری چهارگانه Bayer پشتیبانی می کند و دیافراگم آن f / 1.9 است. پس از آن شاهد یک سنسور 20 مگاپیکسلی در جلوی دستگاه هستیم که دارای دیافراگم f / 2.2 است.

    در صورت تمایل ، می توانید تصاویر 64 مگاپیکسلی را به صورت دستی ضبط کنید ، پیکسل های آن ، برخلاف حالت های دیگر ، در یک تصویر 16 مگاپیکسلی ادغام نمی شوند.

    در مورد کیفیت تصویر ، عملکرد دوربین اصلی هنگام ثبت تصاویر 16 مگاپیکسلی یکی از بهترین مواردی است که در بین رقبا پیدا خواهید کرد.

    جزئیات تصویر به اندازه کافی بالا ، کنتراست بالا و محدوده دینامیکی بالا برای ثبت تصاویر چشم نواز کافی است. البته ، رنگها کمی گرمتر از آنچه باید نشان داده می شوند ، اما در غیر این صورت شما قادر خواهید بود تصاویری بسیار واضح بگیرید.

    عملکردهای کاهش نویز دستگاه از کار می افتد ، به این معنی که نویز باقی مانده را خواهید دید ، اما فقط به این دلیل که دوربین می خواهد جزئیات تصویر را نیز حفظ کند. هنگام عکاسی از سوژه های تک رنگ ، مانند دیوارها یا پنجره های ساختمان ، جزئیات به ویژه حفظ می شوند.

    Poco X3 NFC قادر به ضبط فیلم های 4K با دوربین های ماوراء بنفش 64 و 13 مگاپیکسلی است. کیفیت فیلم های ضبط شده به خوبی پرچمداران نیست ، اما برای یک رسانه رضایت بخش است. در مجموع ، Poco X3 به عنوان یک گوشی مقرون به صرفه ، واقعاً قابل تحسین به نظر می رسد.

    تصاویر دوربین اصلی Xiaomi Poco X3 NFC (منبع: GSMArena): (برای بزرگنمایی تصویر کلیک کنید)

    تصاویر دوربین اصلی از مسجد
    تصاویر دوربین اصلی از مجسمه

    تصاویر دوربین اصلی شیائومی Poco X3 NFC با زوم دوگانه:

    تصاویر دوربین اصلی با زوم دوگانه از مسجد
    تصاویر دوربین اصلی با زوم دوگانه از مجسمه

    تصاویر کلان شیائومی Poco X3 NFC:

    تصاویر ماکرو دوربین از توپ
    تصاویر ماکرو دوربین از ماشين

    تصاویر Xiaomi Poco X3 NFC Ultra Widescreen:

    تصاویر فوق عریض دوربین از خيابان
    تصاویر فوق عریض دوربین از منظره

    تصاویر در حالت شب از دوربین NFC شیائومی Poco X3:

    تصاویر حالت شب دوربین از ساختمان
    تصاویر حالت شب دوربین از پيچ کوچه

    تصاویر سلفی در حالت معمولی و پرتره دوربین شیائومی پوکو X3 NFC:

    تصاویر سلفی در حالت پرتره
    تصاویر سلفی در حالت معمولی
    دوربین‌ها۱. عریض ۲. فوق عریض ۳. ماکرو ۴. سنجش عمق
    دوربین اصلیسنسور ۶۴ مگاپیکسلی (فوکوس خودکار تشخیص فاز، f/1.9)
    اندازه سنسور اصلی (اینچ)۱/۱.۷۳
    فوق عریضسنسور ۱۳ مگاپیکسلی f/2.2
    اندازه سنسور فوق عریض
    تله ( زوم ۲ تا ۳ برابر)
    اندازه سنسور تله
    امتیاز زوم DXOmark (واید تا تله)
    سنسورهای دیگر۲ مگاپیکسل (ماکرو f/2.4)
    ۲ مگاپیکسل (سنجش عمق f/2.4) 
    امتیاز عکاسی DXOmark
    قابلیت‌هافلاش LED دوگانه، پانوراما، HDR
    فیلم‌برداری4K@30fps, 1080p@30/120fps, 720p@960fps
    امتیاز ویدیو DXOmark
    دوربین سلفیسنسور ۲۰ مگاپیکسلی عریض f/2.2
    اندازه سنسور سلفی (اینچ)۱/۳.۴
    امتیاز سلفی DXOmark
    فیلم‌برداری سلفی1080p@30fps

    عملکرد و بنچمارک‌ها: گزینه‌ای برای گیمرها و غیر گیمرها

    عملکرد و بنچمارک‌ها

    Poco X3 مجهز به چیپست اسنپدراگون 732G کوالکام یا چیزی است که پوکو دوست دارد آن را “قوی ترین پردازنده 4G در خانواده اسنپدراگون 700” بنامد.

    حتی اگر این چیپست یکی از بهترین پردازنده های موجود در بازار نباشد ، باید گفت که پوکو درست می گوید ، زیرا در گوشی های بسیار گران قیمت تر مانند Galaxy A52 استفاده می شود و درست مانند آب آشامیدنی ، می تواند برنامه های محبوب را اجرا کند. کارهای روزانه..

    Snapdragon 732G دارای امتیاز 283،750 در معیار Entuto 8 است و یکی از بهترین چیپست های بازار است و تنها کمی پایین تر از Snapdragon 765 قرار دارد.

    ما همه اینها را گفتیم تا نتیجه بگیریم که Poco X3 همچنین یک گزینه عالی برای گیمرها است. شما می توانید عملکرد بی عیب و نقص تمام روزه و بازی های سنگین موبایلی مانند Genshin Impact و PUBG Mobile را با نرخ فریم باورنکردنی انتظار داشته باشید ، و وقتی صحبت از بازی های سبک تر می شود ، پشتیبانی از صفحه نمایش 120 فریم بر ثانیه تجربه بسیار روان و لذت بخشی را ارائه می دهد.

    در زمان نوشتن بررسی پوکو X3 NFC (شهریور ۱۴۰۰) به شکل جالبی قیمت این گوشی و پوکو X3 پرو با پردازنده بسیار قوی‌تر اسنپدراگون ۸۶۰ برابر است.
    بنابراین اگر قدرت پردازش برایتان مهم است، بدون پرداخت هزینه اضافه می‌توانید سراغ پوکو X3 پرو بروید

    پیکربندی حافظه؛ قابل قبول

    Poco X3 در انواع مختلفی با 6 یا 8 گیگابایت رم و 64 یا 128 گیگابایت حافظه ذخیره سازی عرضه می شود.

    خوشبختانه در بدنه دستگاه ، شاهد شکاف کارت micro SD نیز هستیم که البته ساختار مشترکی با سیم کارت ثانویه دارد ، بنابراین باید بین این دو مورد یکی را انتخاب کنید.

    حافظه داخلی دستگاه برای UFS 2.1 ساخته شده است که بهترین فناوری موجود در بازار نیست ، اما در عین حال عملکرد قابل قبولی را ارائه می دهد.

    درگاه حافظهدارد، مشترک با درگاه سیم کارت
    پیکربندی حافظه (گیگابایت)۶/۶۴ و ۶/۱۲۸ و ۸/۱۲۸
    نوع حافظهUFS 2.1

    این مطلب ادامه دارد … .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هجده − هفت =

    دکمه بازگشت به بالا